ΠΥΡΓΟΣ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

24 Μαΐου 2016 | By

20160524_145714ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Εικόνες ανείπωτης ντροπής εμφανίζονται στο δ.δ. Λαμπέτι του δήμου Πύργου Ηλείας καθώς με την ανοχή των αρμοδίων της τοπικής αυτοδιοίκησης ο χώρος της παιδικής χαράς και του αθλητικού κέντρου , μετατράπηκε τις τελευταίες εβδομάδες σε μικρή χωματερή εξ αιτίας του αδιεξόδου που παρατηρείται εδώ και μήνες στην διαχείριση των απορριμμάτων.

Με την προκλητική σιωπή της ΕΛ.ΑΣ και των δικαστικών Αρχών της Ηλείας , η δημοτική αρχή του Πύργου εξακολουθεί να ρυπαίνει ανεξέλεγκτα τους χώρους μέσα στην πόλη και στα δημοτικά διαμερίσματα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην δημόσια υγεία.

13256189_10154027198224792_2562684556212451032_nΧθές μαθητές του δημοτικού σχολείου Λαμπετίου Πύργου συναντήθηκαν με τον θπεύθυνο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Πύργου κ. Ν. Σειντή και του κατήγγειλαν ότι η παιδική τους χαρά έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.

20160523_144432Οι μαθητές του Λαμπετίου έθεσαν υπόψη του Αντιδημάρχου και τις επιστολές διαμαρτυρίας που είχαν συντάξει τις οποίες κοινοποίησαν στο Δήμο με τις οποίες διαμαρτύρονται για το γεγονός πως η παιδική χαρά του Λαμπετίου έχει μετατραπεί σε μόνιμο σκουπιδότοπο.

Επίσης  ενημέρωσαν τον αντιδήμαρχο πως σε συνεργασία με τους δασκάλους τους και τους γονείς τους, προετοιμάζουν κινητοποιήσεις ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημά τους το οποίο θα πρέπει να συνδυαστεί με τη γενικότερη αναβάθμιση της παιδικής χαράς του Λαμπετίου.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αθανάσιος Κατσίμπελης που συνόδευε τους μαθητές , μιλώντας στο www.apokalypseis.com αναφέρθηκε στη σημασία των περιβαλλοντικών προγραμμάτων που υλοποιούνται στο σχολείο και το ρόλο των μαθητών για την αλλαγή νοοτροπίας μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Ποδόσφαιρο, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed