ΗΛΕΙΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΔΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ

22 Ιουνίου 2016 | By

titanboa_16ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Μια παράξενη φήμη για την εμφάνιση ενός τεράστιου φιδιού στις παρυφές της πόλης των Μακρισίων Ηλείας στον δήμο Ανδρίτσαινας – Κρέστενας ,  έχει προκαλέσει τρόμο και ανησυχία στην τοπική κοινωνία και σε ολόκληρη την Ηλεία .

Κάποιοι κάνουν λόγο για υπερβολές και ανυπόστατες φήμες που έχουν τρομοκρατήσει χωρίς λόγο το χωριό. Όμως οι κάτοικοι της περιοχής είναι κατηγορηματικοί ότι το μεγάλο ερπετό υπάρχει και κρύβεται κάπου εκεί …ίσως δίπλα από τα σπίτια τους.

Όπως είπε στο www.apokalypseis.com ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μακρισίων Παναγιώτης Γριβάκης , το τεράστιο ερπετό είδε για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες ένας από τους συμπολίτες του .

« Ηταν κουλουριασμένο κάτω από μια ελιά και όταν είδε τον συμπολίτη μου έφυγε και χάθηκε μέσα στον βάλτο με τις στέρνες  που υπάρχει  δίπλα. Δεν πρόκειται για πλάκα αλλά για ένα πολύ σοβαρό θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία» – ανέφερε ο κ. Γριβάκης και πρόσθεσε :

« Εγώ ο ίδιος μαζί με άλλους συμπολίτες μου είδαμε το ίχνος του φιδιού μέσα στα χορτάρια . Η διάμετρος του αγγίζει τα 30 εκατοστά . Υπάρχει έντονη ανησυχία σε όλους και έχω ζητήσει να καθαριστούν όλοι οι χώροι από τα χορτάρια. Εικάζεται ότι το πελώριο ερπετό θα πρέπει να έχει εγκαταλειφθεί από κάποιον που το είχε στον χώρο του ως κατοικίδιο. Δεν μπορούμε να βρούμε άλλη λογική εξήγηση».

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας Μακρισίων τόνισε επίσης ότι , το πελώριο φίδι έχει βρεί μάλλον καταφύγιο σε ένα δύσβατο μέρος γεμάτο στέρνες μέσα σε ένα ελώδες έδαφος και δίπλα από τα χαλάσματα ενός πλινθόκτιστου σπιτιού.

Το ίχνος του τεράστιου ερπετού είδε και ο κοινοτικός σύμβουλος Γιώργος Παρασκευόπουλος .

« Είδα το ίχνος πάνω στο χωράφι που άφησε και προβληματίστηκα πολύ . Δεν πρόκειται για φήμη η πλάκα αλλά κάτι πολύ σοβαρό που σχετίζεται και με την ασφάλεια των κατοίκων . Δίπλα από εκεί που εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση υπάρχουν σπίτια . Επίσης τελευταία οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν παράπονα ότι χάνουν τα κοτόπουλά τους από τα κτήματά τους. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στο χωρίο» – ανέφερε στο www.apokalypseis.com ο κ. Παρασκευόπουλος. –

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζώα, Καταστροφές, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed