«Βόμβα» Λεβέντη για εταιρεία δημοσκοπήσεων ! (βίντεο)

26 Σεπτεμβρίου 2016 | By

574599881dc5247c2c8b4679Μου ζήτησαν 10.000 ευρώ για να με παρουσιάσουν στο 8% !

Στο «σκοτεινό» παρασκήνιο των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Βασίλης Λεβέντης ούτε λίγο ούτε πολύ κατήγγειλε ότι υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων των προσέγγισε πρόσφατα και του ζήτησε 10.000 ευρώ για να δείξει η επόμενη δημοσκόπηση της εταιρείας την Ένωση Κεντρώων στο 7-8%!

«Πέρσι που μπήκα στη Βουλή με 4%, οι δημοσκοπήσεις με δείχνανε 2% την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών», σημείωσε ο κ. Λεβέντης, και πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω πληρώσει στις δημοσκοπήσεις ούτε ένα ευρώ. Στη Θεσσαλονίκη με πλησίασε ένας και μου ζήτησε 10.000 ευρώ για να δείξει το κόμμα 7 με 8%».

Όπως διευκρίνισε, επρόκειτο για υπάλληλο γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων, «γιατί πεινάνε κι αυτοί τώρα», όπως σχολίασε, ενώ όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε λόγο για καταγγελία-βόμβα, απάντησε: «Ε, όχι και βόμβα, για σας που ξέρετε στην Ιερουσαλήμ τι γίνεται…».

ΠΗΓΗhttp://www.koutipandoras.gr/

Δείτε το βίντεο:

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed