ΗΛΕΙΑ: Πορεία διαμαρτυρίας Σύρων προσφύγων για το φαγητό ( βίντεο – φωτο)

12 Οκτωβρίου 2016 | By

20161012_111116Του Μάκη Νοδάρου

Πορεία διαμαρτυρίας από τον χώρο φιλοξενίας Σύρων Προσφύγων , της ξενοδοχειακής μονάδας LM της Μυρσίνης, στην κεντρική πλατεία των Λεχαινών Ηλείας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί 40 περίπου πρόσφυγες από τους συνολικά 202 ( μεταξύ των οποίων 122 παιδιά) που διαμένουν εκεί από τον περασμένο Μάρτη.

Η μικρή ομάδα των προσφύγων κρατώντας πλακάτ στα χέρια τους , μετά από πορεία 8 χιλιομέτρων περίπου και με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης μετέβησαν στην κεντρική πλατεία των Λεχαινών, την έδρα του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, διαμαρτυρόμενοι για την κακή ποιότητα φαγητού που τους προμηθεύει εταιρεία κέτερινγκ.

Μετά από παραμονή μιας περίπου ώρας οι Σύροι πρόσφυγες επέστρεψαν ειρηνικά στον χώρο φιλοξενίας τους αφού πήραν τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι το αίτημά τους θα εξετασθεί άμεσα.

20161012_111241Οπως είπε στο www.apokalypseis.com ο υπεύθυνος του κέντρου φιλοξενίας Γιώργος Αγγελόπουλος , η 117 Π.Μ Ανδραβίδας σε συνεργασία με την εταιρεία κέτερινγκ και τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης προσπαθεί να βρεί μια χρυσή τομή στο ζήτημα της διατροφής των Σύρων προσφύγων λαμβάνοντας υπόψη την κουλτούρα τους και την ιδιαιτερότητα της διατροφής τους.

« Δυστυχώς δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι από το φαγητό. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε αυτό το πρόβλημα να λυθεί με ειρηνικό και πολιτισμένο τρόπο. Ελπίζουμε ότι θα βρεθεί άμεσα η χρυσή τομή» – δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος. –

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed