28 Οκτωβρίου 2010 | By

Το Κράτος, οι Νόμοι η Δημοκρατία και οι Θεσμοί καταλύθηκαν σήμερα με τον πλέον προκλητικό τρόπο , στο «παράνομο – αυτόνομο  κρατίδιο»  της Ζαχάρως Ηλείας  και μάλιστα ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ …
Στεφάνι ως δήμαρχος ! κατέθεσε  μετά την παρέλαση , ο ευρισκόμενος σε αργία , με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών , λόγω των καταδικών και της  παραβατικής του συμπεριφοράς πρώην δήμαρχος Πανταζής Χρονόπουλος .
Είναι λυπηρό ότι την ημέρα του ΟΧΙ κάποιοι είπαν ΝΑΙ με την σιωπή και την  ανοχή τους στην νέα  προσβολή του αιρετού απέναντι στη Πολιτεία.   
Κανένας εκ των επισήμων που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση δεν είχε το σθένος να αποχωρήσει ή να αντιδράσει  από ευθιξία για την προσβλητική ενέργεια  , του πρώην αστυνομικού αλλά και την προκλητική στάση του τελετάρχη της εκδήλωσης .   
Ολοι  με την σιωπή τους νομιμοποίησαν το «αυτόνομο κρατίδιο της Ζαχάρως». Εκεί όπου με βάση τις δικαστικές αποφάσεις και την έρευνα των αρμοδίων υπηρεσιών έχει καταλυθεί κάθε έννοια νομιμότητας από τον αιρετό του τοπικό άρχοντα και τα τσιράκια του.
Αυτή την Δημοκρατία θέλουν να επιβάλλουν κάποιοι στους κατοίκους   της Ζαχάρως ?
Ντροπή…

Category: Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed