Ίδού η αλήθεια για τις αθλιότητες σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή

11 Νοεμβρίου 2016 | By
%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b7%cf%82

Απο την συνέντευξη του κ. Κοντονή στον Πύργο Ηλείας το 2000

Οι «εργολάβοι» του Διαδικτύου αποκαλύφθηκαν

Του Μάκη Νοδάρου

Το www.apoakalypseis.com αποκαλύπτει με στοιχεία την πρωτοφανή αθλιότητα που διαπράχθηκε τις τελευταίες ημέρες από τους «εργολάβους» του διαδικτύου ,  κατά του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή λίγες μόλις ώρες μετά την ορκωμοσία του στο νέο υπουργείο που ανέλαβε .

Τα εμετικά δημοσιεύματα που συνοδεύονταν και από την σχετική φωτογραφία , ήθελαν τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης να συμμετέχει δήθεν σε «λαϊκό δικαστήριο» που μαζί με τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο «δίκασε» τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον το 1999.

Η πρωτοφανής αθλιότητα σε βάρος του κ. Κοντονή προερχόμενη προφανώς από σκοτεινούς κύκλους οι οποίοι για κάποιον λόγο τον φοβούνται στην νέα του θέση , προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ιδίου,  ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα , λέγοντας ότι η σχετική φωτογραφία δεν ήταν από «λαϊκό δικαστήριο» κατά του Κλίντον το 1999 αλλά από συνέντευξη Τύπου στον Πύργο Ηλείας αμέσως μετά την τραμπούκικη επίθεση μελών του ΚΚΕ σε κεντρικό σημείο της πόλης .

«Σε αρκετές ιστοσελίδες τις τελευταίες ημέρες εμφανίζομαι ως συμμετέχων σε “δικαστήριο”, το οποίο δικάζει είτε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Κλίντον, είτε τον ιμπεριαλισμό και μάλιστα σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος το 1999. Παρατίθεται δε φωτογραφία μου στην οποία εμφανίζομαι με τον ηθοποιό Κώστα Καζάκο.
«Τα ανωτέρω είναι τελείως ψευδή και ανακριβή διότι ουδέποτε συμμετείχα σε παρόμοιες εκδηλώσεις, το περιεχόμενο των οποίων αφήνω ασχολίαστο, η δε φωτογραφία έχει ληφθεί το 2000 στο Δημαρχείο Πύργου Ηλείας σε συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχα.
«Ελπίζω η διαστρέβλωση και η παραπληροφόρηση να σταματήσει εδώ».- αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κοντονής .

Την επιβεβαίωση της πρωτοφανούς και οργανωμένης αθλιότητας σε βάρος του νέου υπουργού Δικαιοσύνης από τους «εργολάβους» της ενημέρωσης του Διαδικτύου , μπορείτε να την δείτε στο σχετικό δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» με ημερομηνία 23 Μάρτην 2000 – http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=23/3/2000&pageNo=8

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed