Μισθός υπουργού ! στον διευθύνοντα σύμβουλο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ( έγγραφο)

13 Δεκεμβρίου 2016 | By

%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b5%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83Του Μάκη Νοδάρου 

Ερωτηματικά για τον τρόπο διαχείρισης του δημοσίου χρήματος σε καιρό οικονομικής κρίσης προκαλεί η λειτουργία της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας  Δυτικής Ελλάδας η οποία ενώ έχει απλήρωτους επί μήνες τους 12 εργαζόμενους σε αυτή υπαλλήλους , αμείβει με προκλητικά υψηλό μισθό τον διευθύνοντα σύμβουλό της.

Για το θέμα είναι τουλάχιστον ηθικά εκτεθειμένος ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ο οποίος με την στάση του,  επιτρέπει αυτή την προκλητική και απαράδεκτη εικόνα .

Μικτές μηνιαίες αποδοχές 3.441 ευρώ ! ( 2.886 ευρώ καθαρά) 

Όπως αποκαλύπτει το www.apokalypseis.com σε καιρό οικονομικής κρίσης και την ώρα που ο μισθός ενός σκληρά εργαζόμενου δεν υπερβαίνει τα 600 ευρώ μηνιαίως , ο διευθύνων σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας έχει μηνιαίες μικτές αποδοχές 3.441 ευρώ! και καθαρό μισθό 2.886 ευρώ… ΔΕΙΤΕ%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%cf%84%cf%85%ce%be%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b7

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82

Απλήρωτοι οι 12 εργαζόμενοι

Την ίδια ώρα παραμένουν  απλήρωτοι οι εργαζόμενοι επί τρείς τουλάχιστον μήνες και αν δεν γίνει «κάποιο οικονομικό θαύμα» αναμένεται να κάνουν φέτος …μαύρες γιορτές .

Το πρόβλημα με την μισθοδοσία των υπαλλήλων επιβεβαίωσε μιλώντας στο www.apokalypseis.com  ο πρόεδρος της εταιρείας Τρύφωνας Φωτόπουλος , επισημαίνοντας ότι το οικονομικό αδιέξοδο οφείλεται στα χρέη που έχουν ορισμένοι ΟΤΑ όπως ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Πλαστογραφία

Για τον παχυλό μισθό του διευθύνοντος συμβούλου ο κ. Φωτόπουλος ανέφερε ότι η πληρωμή είναι νόμιμη αλλά – όπως είπε – και ο διευθύνων σύμβουλος έχει να πληρωθεί επί πολλούς μήνες λόγω των οικονομικών προβλημάτων .

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά σάλο προκάλεσε η νέα  αποκάλυψη ότι υπάλληλος της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση πλαστογραφίας . Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής ωστόσο αρνήθηκε να πάρει θέση καθώς όπως είπε το ζήτημα έχει πάρει την δικαστική οδό .-

    

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Teras λέει:

    Δηλαδή για να καταλάβω είναι πολλά 2.775 ευρώ τον μήνα και μάλιστα με Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών ???

    Και μάλιστα αν σκεφτούμε ότι σε αυτά ο τύπος πρέπει να πληρώσει 25% το ταμείο του και σε ότι μένει φόρο 29% και προκαταβολή φόρου 100% του φόρου και επιπλέον τέλος επιτηδεύματος ??

    Ας μην βάλω ότι ο τύπος δεν έχει πληρωμένη άδεια ή πληρωμένη ασθένεια αν χρειαστεί…

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed