ΠΑΠΑΔΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΑΓΟ…ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ !

30 Αυγούστου 2010 | By

ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΓΟΥΣ !

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ – ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ 
 
ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ…
 
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 30.8.2010
Κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν προχθές τη νύχτα σε δύσβατη περιοχή της Κρυόβρυσης Αρχαίας Ολυμπίας, όταν ύστερα από μπλόκο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν εντός δασικής έκτασης, δύο παπάδες που κυνηγούσαν παράνομα λαγούς!

Κάποιοι από τους θηροφύλακες αρχικά νόμισαν ότι ονειρεύονταν και κάποιοι άλλοι ότι έβλεπαν νεράιδες, καθώς από την καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου που είχαν εντοπίσει να κινείται ύποπτα στη περιοχή, έβλεπαν να ανεμίζουν ράσα από μια μαυροφορεμένη φιγούρα που κρατούσε όπλο.

Οταν συνήλθαν από την έκπληξη και ακινητοποίησαν το όχημα, βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα. Δύο παπάδες, 63 και 38 ετών, με συγγενική σχέση μεταξύ τους, χωρίς να φέρουν καμιά απολύτως αντίσταση παραδέχτηκαν ότι κυνηγούσαν λαγούς στην περιοχή. Η περαιτέρω έρευνα των θηροφυλάκων έφερε στην επιφάνεια νέες απίστευτες εκπλήξεις, καθώς διαπιστώθηκε ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο παπάδες δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας, οι ίδιοι δεν είχαν κυνηγετική άδεια θεωρημένη, ενώ το όπλο που είχαν στην κατοχή τους δεν ήταν δικό τους.

Οπως είπαν στους θηροφύλακες, τις πινακίδες του αγροτικού στο οποίο επέβαιναν τις είχαν φυλάξει στο σπίτι τους γιατί τους έπεσαν κατά τη διαδρομή… ενώ το κυνηγετικό όπλο που κατείχαν ανήκε σε συγγενικό τους πρόσωπο. 

Οι ρασοφόροι λαθροκυνηγοί, με καταγωγή ο ένας από την Ηλεία και ο άλλος από την Πάτρα, οδηγήθηκαν από τους θηροφύλακες στο Αστυνομικό Τμήμα της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου παρέμειναν όλη τη νύχτα και χθες το πρωί οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, όπου με εισαγγελική εντολή διατάχθηκε η διενέργεια περαιτέρω ανάκρισης. Οι δύο ιερείς, μετά τη σύλληψή τους αναμένεται να παραπεμφθούν και στο μητροπολιτικό συμβούλιο της περιοχής τους και να τιμωρηθούν για την παραβατική τους συμπεριφορά.

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed