Δικαστική έρευνα από την Εισαγγελία του Πύργου για την μπίζνα με την offshore στην Σκαφιδιά Ηλείας (έγγραφα)

30 Ιανουαρίου 2018 | By

Του Μάκη Νοδάρου

Δικαστική έρευνα « προς διακρίβωση τελέσεως αξιοποίνων πράξεων» διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας για το θέμα της αγοραπωλησίας έκτασης 4.973,55 τ.μ. στην τουριστική περιοχή της Σκαφιδιάς Ηλείας το 2011, εξ αδιαιρέτου από την offshore εταιρεία Fradica Holdings Limited και τη δικηγόρο Κρινιώ Τσάφα, σύζυγο του περιφερειακού συμβούλου Δυτικής Ελλάδας Μάκη Παρασκευόπουλου όταν εκείνος ήταν δήμαρχος στον Πύργο Ηλείας (2007-14), όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Documento.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ : http://www.documentonews.gr/article/mpiznes-me-oikogeneia-kai-offshore-ston-pyrgo

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή του Νίκου Νικολόπουλου ο αναπληρωτής υπουργός του Υπουργείου Δικαιοσύνης  Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δημήτριος Παπαγγελόπουλος  αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική  έρευνα .

Υπενθυμίζεται ότι και η Διεύθυνση Προγραμματισμού Αξιολόγησης Ελέγχων και Ερευνών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με έγγραφό της προς τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο προ ημερών , αποκάλυψε  ότι για ένα από τα φυσικά πρόσωπα που δεν κατονομάζει και που σχετίζεται με την αγοραπωλησία της έκτασης στη Σκαφιδιά Ηλείας, εκκρεμεί φορολογικός έλεγχος από την ΥΕΔΔΕ Πάτρας για την μη έκδοση φορολογικών στοιχείων .-

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed