ΗΛΕΙΑ: Διαπλοκή , διαφθορά …κατάντια !

19 Απριλίου 2018 | By

Του Μάκη Νοδάρου

Την διαπλοκή , την διαφθορά και γενικότερα την κατάντια της Ηλείας σε όλα τα επίπεδα , ανέδειξε η πρόσφατη σύλληψη στον Άλιμο Αττικής του έκπτωτου και πολλάκις καταδικασμένου για την προκλητική παραβατική του συμπεριφορά , τέως δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου,  επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε η οριστική και αμετάκλητη καταδικαστική δικαστική απόφαση, για τις εγκληματικές του ευθύνες και παραλείψεις στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007 .

Από τις 18 Δεκεμβρίου 2017 οι δικαστικές Αρχές είχαν ενημερώσει εγγράφως την ΕΛ.ΑΣ και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ζαχάρως για την δικαστική απόφαση και είχαν ζητήσει την άμεση εκτέλεσή της.

Επί τέσσερις μήνες ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως , έπινε προκλητικά τον καφέ του ανενόχλητος δίπλα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα . Συμμετείχε σε συσκέψεις ακόμη και με κυβερνητικούς παράγοντες για θέματα της Ηλείας . Εδινε συνεντεύξεις στις τοπικές εφημερίδες των φίλων του εκδοτών  και βράβευε χωρίς να έχει καμία θεσμική ιδιότητα αθλητές,  παρουσία ξανά κυβερνητικών παραγόντων , βουλευτών , δημάρχων  και αστυνομικών κλπ .

Και δεν βρέθηκε ούτε ένας από αυτούς που συμμετείχαν μαζί του στις συσκέψεις και στις φιέστες , να αποχωρήσει από αυτές σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και σεβασμού , της μνήμης των δεκάδων πολιτών που πέθαναν με φρικτό τρόπο μέσα στις φλόγες εξ αιτίας του.

Δεν βρέθηκε επίσης ούτε ένας αστυνομικός στην Ηλεία που τιμώντας την στολή του να εκτελέσει με θάρρος την δικαστική εντολή σε βάρος του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως.

Η σαπίλα που αναδύεται από τον βόθρο της Ηλείας με αφορμή την πρόσφατη σύλληψη του Πανταζή Χρονόπουλου στον Αλιμο Αττικής , αποτυπώνεται σήμερα ποικιλοτρόπως στον τοπικό και περιφερειακό Τύπο ό οποίος  με προκλητικά και αβανταδόρικα δημοσιεύματα και ανακρίβειες  τον εμφανίζει , είτε ως πρωταγωνιστή περιπέτειας, είτε ως πολιτικά διωκόμενο, είτε ακόμη και ως θύμα των δικαστικών Αρχών.

Η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας αν δεν φοβάται τον κάθε Χρονόπουλο και τάσσεται με την πλευρά της νομιμότητας , θα πρέπει άμεσα να τιμωρήσει τους επίορκους αστυνομικούς του Α.Τ. Ζαχάρως για την μη εκτέλεση της δικαστικής απόφασης από τον Δεκέμβρη του 2017 μέχρι σήμερα.  Και να μην αρκεστεί απλά στην λήψη εγγράφων εξηγήσεων όπως ζήτησε σήμερα .

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Επώνυμες απόψεις, Ζαχάρω, Κομπίνες, Πολιτική, Πυρόπληκτοι, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed