ΠΑΤΡΑ: «Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ»

20 Ιουλίου 2010 | By

Αντί για τον Ρουμάνο κακοποιό, συνέλαβαν τον δημοσιογράφο Αχιλλέα Ροδίτη

Του έκαναν μήνυση για αντίσταση κατά της αρχής.

πριν μία ώρα
Μοιραστείτε το άρθρο:


Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr συνελήφθη πριν από μία περίπου ώρα  ο Πατρινός δημοσιογράφος Αχιλλέας Ροδίτης την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στο σημείο όπου έχει ταμπουρωθεί ο Ρουμάνος κακοποιός στην Πάτρα. Η σύλληψη έγινε επειδή, όπως ισχυρίζονται οι αστυνομικοί, ο δημοσιογράφος δεν υπάκουσε στις εντολές τους να καθίσει έξω από την κορδέλα ασφαλείας, απο την οποία ωστόσο είχαν καταφέρει να περάσουν και άλλοι δημοσιογράφοι πριν, αλλά και πολίτες, χωρίς να έχει υπάρξει καμία τόσο σοβαρή αντίδραση.

Ο υποδιοικητής του  Α’ Αστυνομικού Τμήματος των Πατρών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έκανε μήνυση για αντίσταση κατά της αρχής και ο δημοσιογράφος κρατείται.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας  έσπευσαν εκπρόσωποι της ΕΣΗΕΠΗΝ για να ενημερωθούν για το τι συνέβη, ενώ αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος ο δημοσιογράφος και να οριστεί τακτική δικάσιμος.

*** Πριν λίγο ο συναδελφος μας είπε ότι με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και αποκάλυψε ότι από την αψυχολόγητη ενέργεια των αστυνομικών να τον συλλάβουν την ώρα που έκανε ρεπορταζ, παρ ολιγο να χτυπηθεί από πολίτες που τον πέρασαν για τον Ρουμάνο κακοποιό .  

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed