Στον εισαγγελέα η δικογραφία του κλεμμένου οχήματος που οδηγούσε ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος.

8 Ιουλίου 2018 | By

Στο εσωτερικό του κλεμμένου τζιπ βρέθηκαν δύο πινακίδες κυκλοφορίας που δεν αντιστοιχούσαν σε όχημα !

Του Μάκη Νοδάρου

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ , η οποία ωστόσο δεν προέβη στην δημοσιοποίηση του ονόματος , το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.apokalypseis.com για το κλεμμένο πολυτελές τζιπ που κυκλοφορούσε επί μήνες ο πρώην αστυνομικός και έκπτωτος τέως δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος .

Χρειάστηκαν  να περάσουν είκοσι ημέρες , από το εντοπισμό του κλεμμένου οχήματος που βρέθηκε στην κατοχή του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως,   προκειμένου οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ να δώσουν στην δημοσιότητα την σχετική ανακοίνωση η οποία δημιουργεί νέα εύλογα ερωτηματικά καθώς εντός του κλεμμένου οχήματος εντοπίστηκαν και άλλες πινακίδες κυκλοφορίας οι οποίες δεν αντιστοιχούσαν σε κανένα όχημα !   

Κλεμμένο όχημα από την Πάτρα !

Σε βάρος του Πανταζή Χρονόπουλου και ενός ακόμη ατόμου  σχηματίστηκε δικογραφία , για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ,  στις 14-6-2018, στην Ζαχάρω Ηλείας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο για το οποίο διαπιστώθηκε, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο ότι έφερε κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, που αντιστοιχούσαν σε άλλο αυτοκίνητο, ίδιας μάρκας και ίδιου τύπου.

Από τον έλεγχο του αριθμού πλαισίου του αυτοκίνητου, διαπιστώθηκε αυτό ότι είχε κλαπεί στις 21-9-2016, στην Πάτρα, από άγνωστους δράστες, ενώ κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο 71χρονος  ( σ.σ. πρόκειται για τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως) είχε προμηθευτεί το κλεμμένο αυτοκίνητο από τον 53χρονο.

Πινακίδες που δεν αντιστοιχούσαν σε όχημα βρέθηκαν  στο εσωτερικό του κλεμμένου τζιπ !  

Σημειώνεται, ότι ο 71χρονος, που χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο, παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα κλειδί, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα είχε αφαιρεθεί μαζί με το αυτοκίνητο, ενώ στο εσωτερικό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας που δεν αντιστοιχούν σε κανένα όχημα που βρίσκεται σε κυκλοφορία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχό του.

Το www.apokalypseis.com το οποία πρώτο αποκάλυψε την σκοτεινή υπόθεση με ρεπορτάζ (Διαβάστε εδώ http://apokalypseis.com/?p=8899  ) , είχε δώσει  στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία του μαύρου χρώματος  κλεμμένου πολυτελούς τζιπ που κυκλοφορούσε τους τελευταίους μήνες ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως. ( Διαβάστε εδώ : http://apokalypseis.com/?p=8902 ) .

Κυκλοφορούσε με πινακίδες άλλου οχήματος !

Το όχημα – όπως φαίνεται και στην φωτογραφία – φέρει πινακίδες κυκλοφορίας  με τα στοιχεία ΖΚΗ6219 η οποία όμως όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ ανήκει σε άλλο όχημα Jeep Cherokee , χρώματος ασημί με ιδιοκτήτη γυναίκα η οποία   φέρεται να διαμένει στην Αθήνα! Το όχημα έχει δηλωθεί στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών Αγίας Παρασκευής.

Ο εντοπισμός του κλεμμένου πολυτελούς τζιπ στα χέρια του έκπτωτου λόγω παραβατικότητα τέως δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, η οποία σημειωτέο κρατήθηκε «μυστική» από όλα τα ΜΜΕ της Ηλείας και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και η ανακάλυψη μέσα σε αυτό πινακίδων κυκλοφορίας ανύπαρκτων οχημάτων ,  προκαλεί πλήθος σοβαρών ερωτημάτων για  τα οποία αναμένεται να απαντήσει μέσω της έρευνας η ΕΛ.ΑΣ και η Εισαγγελία Πατρών που χειρίζεται πλέον την σκοτεινή υπόθεση. –

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed