Μαφιόζικη επίθεση στο IONION FM – «Φουσκωτοί» κατέστρεψαν μηχανήματα εκπομπής και αναμεταδότες

14 Ιουλίου 2018 | By

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ IONION FM ;

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 

Οργανωμένη επίθεση από αγνώστους δέχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2018 ο πρώτος σε ακροαματικότητα ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός του νομού Ηλείας με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας και οι τρείς αναμεταδότες του που καλύπτουν το σύνολο του νομού.

Είναι μια επίθεση που έχει σχεδιαστεί επί χάρτου από τον προηγούμενο χρόνο και που τώρα έχει περάσει στο στάδιο της ωμής βίας. Οι εμπνευστές της θεωρούν ότι με αυτό το χτύπημα δίνουν την χαριστική βολή στο πλέον ελεύθερο ραδιόφωνο της Ηλείας, αλλά αν αυτό επιτευχθεί, τότε δεν θα αφορά μόνο την δική μας φωνή. Θα έχει καταφέρει ένα καίριο πλήγμα στην ελευθεροτυπία και στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και μάλιστα σε καιρούς χαλεπούς.

Η επίθεση σε Μέσο Ενημέρωσης θα πρέπει να ανησυχεί κάθε σκεπτόμενο πολίτη για τη σημειολογία της. Δεν είναι τυχαίο ούτε το timing, ούτε ο τρόπος προσβολής του σταθμού. Το σπάσιμο των μηχανημάτων, η πτώση κεραιών και οι δολιοφθορές μετρητών ρευματοδότησης (παλιό κόλπο), ανοίγουν επικίνδυνα μονοπάτια. Πρέπει να υπάρξει αντίσταση. «Αν συνηθίσεις το τέρας, αρχίζεις και του μοιάζεις» έλεγε ο αείμνηστος Μάνος Χατζιδάκις…

Από το 2007, μετά τις φονικές πυρκαγιές του Αυγούστου και την επιθετική δημοσιογραφία του σταθμού στη ρεμούλα και την διαφθορά, το IONION FM υπόκειται σε μια λυσσαλέα επίθεση παντός είδους από ομάδες τοπικών συμφερόντων πολιτικών και μη, οι οποίες από το παρελθόν ήδη χρησιμοποίησαν δομές του συστήματος, άδικες αποφάσεις αρχών κλπ για την επίτευξη του σκοπού τους. Στα ποινικά δικαστήρια δικαιωθήκαμε. Παλέψαμε σε όλα τα επίπεδα και επιβιώσαμε με μεγάλο κόστος, υλικό και ηθικό. Η κατάσταση όμως τώρα ξεφεύγει σε επικίνδυνα μονοπάτια και είναι πέρα κάθε λογικής. Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσουμε, όπως πολύ καλά ξέρετε ότι μπορούμε να κάνουμε. Ας το ακούσουν αυτό οι υπερόπτες και αλαζόνες εχθροί μας, που φαντασιώνονται το τέλος μιας ιστορίας 30 χρόνων.  Δυστυχώς γι’ αυτούς, «μίλησαν» οι κάμερες, που αποκάλυψαν πανηγυρικά πληρωμένους φουσκωτούς να περιδιαβαίνουν τις εγκαταστάσεις μας τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγο πριν την επίθεση στον μετρητή μας στο κέντρο του Βαρθολομιού!

Τέτοιες πληρωμένες εντολές εκπέμπουν μηνύματα τρόμου, όμως ταυτόχρονα μπορεί και να υποδηλούν χάσιμο ψυχραιμίας. Ενημερώνουμε τους όψιμους δικτατορίσκους που φαντασιώνονται το τέλος του ΙΟΝΙΟΝ FM, ότι πλανώνται πλάνην οικτράν. Το σχέδιό τους φαντάζει πολύ εύκολο για να είναι αληθινό. Ο αστάθμητος παράγοντας γι’ αυτούς, είναι ο κόσμος μας. Ας μη τον υποτιμούν.

Οι άνθρωποι του σταθμού αισθανόμαστε πια έρμαια των συμμοριών και φοβόμαστε πλέον και για την ίδια μας την ζωή. Γι’ αυτό ζητάμε, στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια, πολιτική και δικαστική προστασία.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας καθώς και την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου για την άψογη αντιμετώπιση του θέματος και την πλήρη αντίληψη της σοβαρότητας της κατάστασης από την πρώτη στιγμή.

Οι ελεύθεροι πυρήνες σκέψης, απαραίτητη προϋπόθεση για την ηθική επανεκκίνηση της χώρας, θα νικήσουν. Κανένας δεν θα μας κλέψει την άνοιξη.

Δημήτρης Ι. Κολόκας        

Πηγή: IONION FM © Δείτε περισσότερα http://www.ionionfm.gr/display.greek.news.php?artid=67177&Mid=17&sub1=1

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed