Ποιος θα τον μαζέψει ; ( video )

21 Νοεμβρίου 2018 | By

Σε «εθνικό ήρωα» επιχείρησε να μετατρέψει χθες ο ακροδεξιός δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Ηλείας Χάρης Μιχαλακόπουλος , τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που σκοτώθηκε στην Αλβανία κατά την διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Του Μάκη Νοδάρου

*** To video προέρχεται από την ιστοσελίδα ilialive.gr 

Ο Χ.Μιχαλακόπουλος κατά την διάρκεια της  συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Πύργου, ζήτησε να κρατηθεί από το σώμα ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του ομογενή την 28η Οκτωβρίου 2018 ,  προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων .

Το αίτημα του δεν έγινε δεκτό και ο ίδιος αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μέσα σε κλίμα έντασης και αντιπαραθέσεων με τον δήμαρχος Γαβρίλη Λιατσή και με δημοτικούς συμβούλους.

Γνωστός

Ο Χ. Μιχαλακόπουλος γνωστός για την ρητορική μίσους κατά των μεταναστών πριν από μερικούς μήνες με ένα  πρωτοφανές προκλητικό και άκρως συκοφαντικό κείμενο που ανέβασε ως σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης επιτέθηκε  στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο επειδή σε ραδιοφωνική του εκπομπή υποστήριξε τους Σύρους πρόσφυγες που επρόκειτο  να εγκατασταθούν σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Μυρσίνη Ηλείας και καταδίκασε τις σε βάρος τους αντιδράσεις από μερίδα φασιστών και ρατσιστών της περιοχής .

Στην ίδια ανάρτηση ο δημοτικός σύμβουλος του Πύργου Ηλείας , επιτέθηκε  με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του συντονιστή του ΚΕΕΡΦΑ (http://www.antiracismfascism.org/)  Πέτρου Κωνσταντίνου , που φιλοξένησε ο Μ. Νοδάρος στην εκπομπή του αφήνοντας αιχμές ότι  η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπου ανήκει ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας  Π.Κωνσταντίνου έχει σχέσεις με την CIA και με ΜΚΟ και τον κατηγόρησε  ψευδώς δημόσια , ότι είναι ένας εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση των θανάτων στην Marfin πριν από μερικά χρόνια στην διάρκεια διαδήλωσης , επισημαίνοντας μάλιστα ότι η δίκη του δεν έχει γίνει ακόμη!

Ο Χάρης Μιχαλακόπουλος , όπως αναναφέρει σε δημοσίευμα η Real News στις  18/10/2015 – Κείμενο: Γιώργος Παγάνης- ήταν  μέλος στη » ΛΑ’Ι’ΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ με επικεφαλής τον Χρήστο Ρήγα .Μάλιστα, όπως αποκάλυψε  στη Realnews η ομάδα των προβεβλημένων στελεχών, «μιλούσαν» με την επικεφαλής της γαλλικής Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν που απέρριψε το αίτημα της Χρυσής Αυγής για συνεργασία. «Η Λεπέν τούς απέρριψε, αλλά μιλάει με εμένα», είχε δηλώσει  στην «R» o Χρήστος Ρήγας, που υπήρξε ένα από τα προβεβλημένα στελέχη της Χρυσής Αυγής, υποψήφιος περιφερειάρχης στη δυτική Ελλάδα και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο ακροδεξιός δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πύργου με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης συμμετείχε σε εμετικό σχόλιο άλλου ακροδεξιού από την Ηλεία ο οποίος καταφερόταν απειλητικά κατά των δημοσιογράφων της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Νοδάρου. 

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Επώνυμες απόψεις, Ζώα, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed