Η ΚΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΑΡΔΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ …15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

19 Μαΐου 2010 | By

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ… ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΦΙΛΩΝ.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά …

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ «πέταξαν» και δόθηκαν σε φίλους «εργολάβους» ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ (ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ)

Ο προκλητικός χορός των εκατομμυρίων ευρώ πίσω από τις κλειστές πόρτες των πολυτελών γραφείων , που κατέληξαν στους λογαριασμούς των «φίλων» αφήνει ηθικά και νομικά έκθετους αυτούς που διαχειρίστηκαν τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών σε δύσκολους καιρούς γιά τους φτωχούς εργαζόμενους πολίτες.

Μέσα από την αδιαφανή διαδικασία του «πάρε δώσε» όλων αυτών των «καθώς πρέπει κυρίων», αναδεικνύεται με κάθε λεπτομέρεια, η ζοφερή εικόνα της διαπλοκής που αγγίζει πάσης φύσεως εργολάβους, υπηρεσιακούς παράγοντες, πολιτικά πρόσωπα και αιρετούς εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης …υπεράνω υποψίας .

Ο κολλητός του κολλητού , ο κουμπάρος του κουμπάρου , ο σύζυγος της κυρίας, οι πολυέξοδες φιέστες , τα πλούσια τραπεζώματα , τα ακριβά δωράκια και οι μετακινήσεις χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό σε μηδέν χρόνο… δημιουργούν μια πολυδαίδαλη εικόνα διαπλοκής μέσα από την οποία αναδύεται απίστευτη μπόχα…

Μια βρωμερή κλανιά υποκριτών και αρπαχτικών που όλοι μυρίζουν… Αλλά που όλοι κάνουν τόσο καιρό ότι δεν αντιλαμβάνονται προσπαθώντας να πείσουν τον εαυτό τους ότι αυτό που τους κόβει την ανάσα , δεν είναι η μπόχα της κλανιάς αλλά ο μυρωδάτος βασιλικός… και οι γαρδένιες !

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΤΙ , Η ΜΠΟΧΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ…

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ο/Η Anonymous λέει:

  Μια λίστα με τα έργα θα ήταν αποκαλυπτική. Ας αρχίσω εγώ με ένα:
  1) Πύργος. Αντιπλημμυρικά έργα Λάπατου. Προϋπολογισμός: 1.780.000. Απευθείας ανάθεση.
  (ουπς, λάθος-πρόχειρος μειοδοτικός ήταν – δηλ., παίρνεις 3 κολλητούς και δίνουν αντίστοιχες συνεννοημένες προσφορές. Του κώλου τα 9μερα…).

 2. Ο/Η Anonymous λέει:

  …παρεμπιπτόντως,
  προχτές Παρασκευή 21//5//2010,
  ΣΤΟ ΛΑΠΑΤΟ που έγινε το περίεργο αντιπλημμυρικό έργο
  (κι έκτοτε βρωμάει ο τόπος… όπως ας πούμε στο τέλος της οδού ΜΥΣΤΡΑ…)

  …ΞΑΝΑΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!

  ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed