Fargeco Hellas : » Ο κ. Λέντζας ας ψάξει να βρεί και να σπάσει , δυσοσμία και αποστήματα , σε χώρους που ενδεχομένως γνωρίζει καλύτερα » .

19 Απριλίου 2019 | By

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Λέτζα η Fargeco Hellas εξέδωσε την εξής ανακοίνωση :

Με έκπληξη διαβάσαμε τα «ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ» από την «ΑΥΤΟΨΙΑ» του Υπ. Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης , κου Λέντζα , στους Αγ. Θεοδώρους Λεχαινών , όσων αφορά το γνωστό πρόβλημα που μονίμως εμπλέκεται η εταιρεία μας .

Στις δηλώσεις του ο κος Λέντζας αναφέρει ότι υπάρχει ατμοσφαιρική ρύπανση , με την πρόταση: « Η μόλυνση είναι σε όλη την ατμόσφαιρα»… Από πού του προκύπτει αυτή η σοβαρή διαπίστωση του κου. Λέντζα; Έχει στα χέρια του ή γενικά υπ’ όψιν κάποιες επίσημες μετρήσεις , αναλύσεις , εκθέσεις ή οτιδήποτε άλλο , οι οποίες επιτρέπουν να πει κάτι τέτοιο;

Γιατί αντίθετα , υπάρχουν δεκάδες τέτοιες μετρήσεις , αναλύσεις και βεβαιώσεις αρμοδίων φορέων και των υπηρεσιών , που βεβαιώνουν ακριβώς το αντίθετο από το «ΠΟΡΙΣΜΑ» του κου.Λέντζα. Σήμερα του προέκυψε η «ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ;» , 3 χρόνια , σαν μέλος της επιτροπής που είχε συστήσει ο Δήμος ειδικά για αυτά τα θέματα , και σαν επισκέπτης με την συγκεκριμένη επιτροπή , πριν κάποιους μήνες, στους χώρους του εργοστασίου και γύρω από αυτό , αυτούς τους προβληματισμούς μετέφερε στο ειδικό δημοτικό συμβούλιο προς συζήτηση ή ακριβώς τα αντίθετα ; (παραπέμπουμε στις σχετικές αναφορές της επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο , μετά την επίσκεψη στο εργοστάσιο).

Τι εννοεί ο κος Λέντζας , όταν λέει , δεν μπορεί να είσαι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα; Ποιος είναι ο αστυφύλακας , ποιος ο χωροφύλακας και ποια «ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ»;

Καλό θα είναι ο κος Λέντζας , εάν έχει διάθεση , δυσοσμία και αποστήματα , να ψάξει να βρει και να σπάσει σε χώρους που ενδεχομένως γνωρίζει καλύτερα .

Η εταιρεία , οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους , δεν θα επιτρέψουν να γίνουν αντικείμενο προεκλογικής πασαρέλας από κανέναν . Όποιος και αν είναι αυτός.

Fargeco Hellas

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed