Πρωτομαγιά στο δρυοδάσος της Κάπελης διοργανώνει ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

24 Απριλίου 2019 | By

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και η Δημοτική Ενότητα Λασιώνος,  όπως κάθε χρόνο, διοργανώνουν τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στο μοναδικό δρυοδάσος της Κάπελης και συγκεκριμένα στο χώρο αναψυχής της Τ.Κ. Αγίας Τριάδας που αποτελεί κύριο πόλο έλξης για χιλιάδες εκδρομείς από την Ηλεία και τη γειτονική Αχαΐα.

Η εκδήλωση που για ακόμα μια χρονιά είναι αφιερωμένη στην ανάδειξη του διαχρονικού μηνύματος της Πρωτομαγιάς αλλά και την προβολή του φυσικού μας περιβάλλοντος και γνωρίζει τεράστια επιτυχία, θα πραγματοποιηθεί με μουσική, κέφι, πολύ χορό και την συμμετοχική δράση των τοπικών συλλόγων της περιοχής και θα ξεκινήσει από τις 11:00 το πρωί.

Παράλληλα, οι φορείς της πόλης της Ολυμπίας, με την στήριξη του Δήμου συνδιοργανώνουν, για μια ακόμα φορά εκδήλωση για να γιορτάσουν την πρώτη μέρα του Μάη, στην πλατεία παλαιού Δημαρχείου στις 12:00, με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς.

Συνδιοργανωτές φορείς: Τοπική Κοινότητα Αρχαίας Ολυμπίας, Α.Ο Ολυμπιονίκης Αθλητικός Όμιλος, Α.Ο.Λ.Μ.Ο Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας, ΕΡΜΗΣ Εμπορικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας, Ένωση Ξενοδόχων, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Ολυμπίας,

Καλούμε όλους του Ηλείους και ιδιαίτερα τους δημότες μας να παρευρεθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.

 

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed