Ηλεία : «Γαλάζιος εμφύλιος πόλεμος» βουλευτών της ΝΔ για τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη !

22 Αυγούστου 2019 | By

Του Μάκη Νοδάρου 

«Γαλάζιο εμφύλιο πόλεμο» προκάλεσε στην Ηλεία η πρόσφατη ιδιωτική επίσκεψη στον νομό , του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας , σε δημόσια γραπτή αναφορά του , χαρακτηρίζει ως «υπουργό τουρίστα» τον κ. Θεοχάρη  ενώ στον «καυγά» μπήκε και η βουλευτής της ΝΔ στην Ηλεία Διονυσία Αυγερινοπούλου η οποία απάντησε στον κ. Τζαβάρα παίρνοντας ανοιχτά το μέρος του υπουργού Τουρισμού.

« Η Ηλεία δεν θέλει υπουργό τουρίστα αλλά υπουργό Τουρισμού, έτοιμο και ικανό να επιλύσει δύο ζωτικής σημασίας θέματα: πρώτον, το πρόβλημα της παρατεινόμενης παύσης της λειτουργίας των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα. Ως γνωστόν τα ιαματικά αυτά λουτρά που είναι ονομαστά και εκτός των συνόρων της χώρας μας, προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες, που η παραμονή τους στην περιοχή τονώνει σημαντικά την τοπική οικονομία και ενισχύει την καλή φήμη του ελληνικού ιαματικού τουριστικού προϊόντος.» – αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο κ. Τζαβάρας και μεταξύ άλλων προσθέτει :

« Το δεύτερο πρόβλημα αφορά την ασύδοτη και ανεξέλεγκτη δράση κάθε λογής «πειρατών» στο χώρο της χερσαίας ζώνης του λιμένος Κατακόλου, κάθε φορά που αποβιβάζονται τουρίστες που φθάνουν στην Ηλεία με κρουαζιερόπλοια για να επισκεφθούν κυρίως τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Το φαινόμενο αυτό τα τελευταία χρόνια βλάπτει σοβαρά τον εθνικό τουρισμό, αφού έχει προκαλέσει τη σταθερή μείωση του αριθμού των κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται το λιμάνι του Κατακόλου.» – Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του Κ. Τζαβάραhttp://www.k-tzavaras.gr/news_details.php?id=1328

Λίγες ώρες αργότερα η βουλευτής της ΝΔ Διονυσία Αυγερινοπούλου σε ανακοίνωσή της κάλυψε πλήρως τον υπουργό Τουρισμό «καρφώνοντας» τον κ. Τζαβάρα.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων :  «Με έκπληξη διάβασα τη δήλωση του συναδέλφου κ. Τζαβάρα σε σχέση με την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στην Ηλεία. Θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας ότι ο Υπουργός Τουρισμού όχι μόνο δεν αδιαφόρησε για την Ηλεία, αλλά αντιθέτως έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το Νομό, προχωρώντας γοργά τις διαδικασίες για την επαναλειτουργία των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα.»

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Δ. Αυγερινοπούλου : Dilosi Avgerinopoulou gia Ypourgo Tourismou

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed