ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ;

2 Νοεμβρίου 2009 | By


ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ : ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 2.11.2009

Το ξεχνάει…
Πρόταση για τη σύσταση ειδικής νομικής υπηρεσίας στη Ν.Δ., για τη στήριξη όσων εργάζονταν με το πρόγραμμα stage, έκανε, με επιστολή του προς τον γενικό διευθυντή του κόμματος Μενέλαο Δασκαλάκη, ο τέως υφυπουργός Απασχόλησης, Γιώργος Κοντογιάννης.
Για νομική στήριξη των συγγενών των 46 νεκρών στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας δεν είπε τίποτα ο λαλίστατος Ηλείος βουλευτής.

Μ.ΝΟΔ.

Category: Αποκαλύψεις

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Anonymous λέει:

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ STAGE ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΤΑΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΤΟΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΨΕΙ

  2. Ο/Η Anonymous λέει:

    Επειδη αυτά με τα stage και μη μου εχουν δωσει στα νευρα…και συγνωμη κι ολας…
    α. το προγραμμα μια χαρα είναι η διαχειριση του ηταν αθλια τοσο απο το ΠΑΣΟΚ που το εισηγαγε οσο και απο τη ΝΔ που συνεχισε πρακτικες ετων (όπως και τόσα προγράμματα και κονδύλια που τα διαχειριζονται αχρηστοι)
    β. για το τροπο που μας διαχειριζονται ειμαστε ολοι υπευθυνοι. Σε προσλαμβανουν σε ενα δημο με 8μηνη συμβαση και μετα απαιτεις να σε μονιμοποιησουν! Γιατί μάνα μου?
    Ειναι σα να σου πει καθαρα ο αλλος οτι σε θελει για περιστασιακη σχεση και μετα εσυ να ζητας γαμο…Φταιαιαιαιαις!!!
    γ. Κατανοω οτι πολλοι ανθρωποι δεν μπορουν να βρουν δουλεια αλλα μηπως και εμεις -οι με περισσοτερα προσοντα- αντι να δουλεψουμε και να παραγουμε θελουμε τις ευκολες λυσεις των 400eur? Τα μαγαζιά δεν βρίσκουν πωλητές & τα χωράφια δεν βρίσκουν γεωργούς!

    Και εν τέλει πιστευω οτι κανεις δεν μπορει να μας κοροιδεψει αν δεν το θελουμε εμεις!
    10.000.000 Ελληνες δεν ειμαστε χαζοι.Βολεψακηδες ειμαστε! Και ερμαια στα χερια του καθε επιτηδειου λόγω βολεψοκατάστασης!

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed