Χωρίς εμβόλια γιατροί και νοσηλευτές σε Ηλεία , Μεσσηνία και Αρκαδία – Ακυρώθηκαν οι εμβολιασμοί της Δευτέρας 4.1.2020 ( έγγραφο )

31 Δεκεμβρίου 2020 | By

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Βρόμικα παιχνίδια με την υγεία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Δυτικής Ελλάδας παίζει η κυβέρνηση της ΝΔ καθώς ακύρωσε σήμερα τον εμβολιασμό για τον covid 19 που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Δευτέρα 4 /1/2021 χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Η ακύρωση του εμβολιασμού αφορά τις περιοχές των νομών Ηλείας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας.  Γιατροί των περιοχών που μίλησαν στο www.apokalypseis.com έκαναν λόγο για μεγάλη αναστάτωση στις νοσηλευτικές μονάδες και στο ιατρικό προσωπικό καθώς ήσαν όλα έτοιμα για τον εμβολιασμό της ερχόμενης Δευτέρας . Κάποιοι έκαναν λόγο για προκλητική απαξίωση του πληθυσμού των άνω περιοχών και κάποιοι άλλοι αναφέρθηκαν στο  πρωτοφανές μπάχαλο που συμβαίνει με τα εμβόλια φέροντας ως παράδειγμα τον πρόσφατο προκλητικότατο εμβολιασμό των στελεχών της ΝΔ και των συγγενών τους οι οποίοι δεν ήσαν σε άμεση προτεραιότητα  .

Η ειδοποίηση που έκανε γνωστή  στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό την αναβολή των εμβολιασμών  δεν ξεκαθαρίζει πότε αυτοί θα γίνουν καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά :

« Επειτα από προφορική επικοινωνία της 6ης ΥΠΕ δεν θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός την Δευτέρα 4.1.2021 άρα δεν ισχύουν και τα ραντεβού. Αναμένονται νεότερες οδηγίες . Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι. Εκ της Διοικήσεως…»

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Τέρας λέει:

    Τι λες ρε παιδάκι μου? Ανώνυμες μαρτυρίες (επώνυμα δεν γίνονται γιατί ο εισαγγελέας καραδοκεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων) και ένα κωλόχαρτο από τον εκτυπωτή σου…

    • Ο/Η mnodaros λέει:

      Ούτε με την ΝΔ μπορείς να την πουλήσεις την εγκυκλοπαίδεια του ΠΥΡΣΟΥ ? Τι έγινε ? Σε έχουν στην απέξω ? 😉

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed