ΔΕΗ ΠΥΡΓΟΥ : ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ…

9 Φεβρουαρίου 2013 | By

ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ , ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

Την έλλειψη κοινωνικού προσώπου στην ΔΕΗ Πύργου, που κόβει το ρεύμα σε οικογένεια με ανήλικο παιδί στην εντατική, περιέγραψε στο IONION FM, ο πολύτεκνος Νίκος Σμαρνάκης από τον Πύργο.

Ο πατέρας 4 παιδιών, που διατηρεί κυλικείο στη νομαρχία Ηλείας, έμεινε χωρίς ρεύμα, όταν το αρμόδιο τμήμα της ΔΕΗ τον υποχρέωσε να καταβάλει τα οφειλόμενα σε δύο δόσεις των 500 ευρώ, ενώ εκείνη την περίοδο η νομαρχία ήταν κλειστή λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων.

Παρότι είχε υπογράψει τον διακανονισμό μετά από 4 μέρες βρέθηκε χωρίς ρεύμα, καθώς το χαρτί «παράπεσε» και δεν προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα διακοπών. Αφού κατέβαλε 300 περίπου ευρώ έγινε η επανασύνδεση, όμως δεν κατάφερε να καταβάλει τις δόσεις των 500 ευρώ, καθώς η νομαρχία ήταν κλειστή. Παράλληλα το ένα από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του, μόλις είχε βγει από την εντατική και η ΔΕΗ αποφάσισε να ξανακόψει το ρεύμα.

Ο ίδιος δήλωσε οργισμένος στο IONION FM, καθώς δέχθηκε τα ειρωνικά σχόλια από υπάλληλο στο αρμόδιο τμήμα της ΔΕΗ, επειδή δεν κατάφερε να πληρώσει τις δόσεις, χωρίς να ληφθεί υπόψιν το κρίσιμο για την υγεία του ανήλικου παιδιού. Ο κ. Σμαρνάκης καυτηρίασε την σκληρή στάση των αρμοδίων στην ΔΕΗ Πύργου.

ΑΚΟΥΣΤΕ  ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=45180&Narea=%D0%D5%D1%C3%CF%D3&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Ράδιο "αποκαλύψεις"

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed