ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ – ΝΟΔΑΡΟΣ ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ !

25 Φεβρουαρίου 2013 | By

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πύργου παραπέμπονται να δικαστούν την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013 , με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης διά του Τύπου , ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ Ηλείας Χρήστος Γιάνναρος,  μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο έκπτωτος λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς τέως δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος.

Ο κ. Γιάνναρος κατηγορείται ότι είναι ο συντάκτης της ανακοίνωσης που κυκλοφόρησε δημόσια στις 6.4.2010 στην Ηλεία η ΝΕ του ΚΚΕ κατηγορώντας τον τότε δήμαρχο της Ζαχάρως για μια σειρά έκνομων ενεργειών που συνέβαιναν στην περιοχή του σε βάρος του περιβάλλοντος και των πολιτών .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ : http://mnodaros.blogspot.gr/2010/04/blog-post_06.html

Ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος κατηγορείται ότι αναδημοσίευσε σε ιστολόγιο την ανακοίνωση του ΚΚΕ και ότι φιλοξένησε στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του Ionion FM τον κ. Γιάνναρο,  συζητώντας μαζί του την συγκεκριμένη ανακοίνωση με ύφος αυστηρής κριτικής απέναντι στην τότε δημοτική αρχή.

« Οι πολιτικές θέσεις των εκπροσώπων ενός κόμματος δεν ποινικοποιούνται από κανέναν ειδικά όταν αυτές καταγράφουν την αλήθεια σε πραγματικά προβλήματα» – δήλωσε ο γραμματέας της ΝΕ του ΚΚΕ στην Ηλεία Χρήστος Γιάνναρος.

« Η δημοσιογραφική έρευνα και το τεκμηριωμένο ρεπορτάζ δεν μπορεί να φιμωθεί από κανέναν σε μια δημοκρατική και ελεύθερη χώρα. Για μια ακόμη φορά σύρομαι άδικα και εκδικητικά στα δικαστήρια από τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως για να αποδείξω ότι δεν είμαι …ελέφαντας !» – δήλωσε ο Μάκης Νοδάρος.

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed