ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ : «ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ»

1 Μαρτίου 2013 | By

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ… 

Σοβαρές αποκαλύψεις και καταγγελίες για τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής της περιβόητης λίστας Λαγκάντρ Χρήστο Μαρκογιαννάκη , έκανε στο IONION FM ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού HOD DOC Κώστας Βαξεβάνης.

«Το πορτραίτο του θα μπορούσε να αποτελεί κάλλιστα το πορτραίτο του πολιτικού συστήματος.Το όνομα του κυρίου Μαρκογιαννάκη έχει εμπλακεί σε πλείστες υποθέσεις. Δύο απ αυτές ήταν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών. Της SIEMENS και της ενοικίασης των πυροσβεστικών ελικοπτέρων. Στο πρώτο σκάνδαλο, ο πρώην υπουργός κατηγορήθηκε ότι υπέγραψε για την παραλαβή του συστήματος παρακολούθησης C4I, παρά το ότι είχε αποκαλυφθεί ότι ήταν ακατάλληλο και η Δικαιοσύνη είχε σε εξέλιξη έρευνα που αφορούσε στελέχη της SIEMENS και προμηθευτές. Κατήγοροι του κυρίου Μαρκογιαννάκη ήταν το ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα της Αριστεράς. Ένα από τα φυσικά πρόσωπα κατηγόρους ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, τότε μέλος της Επιτροπής που συνέταξε το πόρισμα παραπομπής του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, που τώρα κάθεται μαζί του στα έδρανα της Προανακριτικής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ. Το άλλο σκάνδαλο με τα πυροσβεστικά,αφορούσε την υπογραφή συμβάσεων πυρόσβεσης από τον κ Μαρκογιαννάκη σε τιμές τριπλάσιες από την πραγματική αξία. Νοικιάζαμε πυροσβεστικά ελικόπτερα με φωτογραφικούς διαγωνισμούς αφήνοντας στο έδαφος τα ιδιόκτητα ελικόπτερα της Πυροσβεστικής. Και για τα δύο σκάνδαλα ο κύριος Μαρκογιαννάκης, δεν παραπέμφθηκε να δικαστεί παρά το γεγονός πως διατυπώνονταν εναντίον του σαφείς κατηγορίες.Ο λόγος είναι πως τα αδικήματα του πρώην υπουργού είχαν παραγραφεί με βάση το νόμο Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών.» – ανάφερε στο Ιόνιον fm o Κώστας Βεξαβάνης και πρόσθεσε: « Αυτός λοιπόν ο πολιτικός, που σε άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζε ο ίδιος προανακριτικές της Βουλής, είναι Πρόεδρος της προανακριτικής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ. Και αυτό σίγουρα είναι αποκαλυπτικό για το πώς αντιλαμβάνεται τη Δημοκρατία η σημερινή τρικοματική κυβέρνηση. Ως τσίχλα που την μασά όποτε θέλει, με όποιο τρόπο επιθυμεί, κάνοντας πού και πού και καμιά τσιχλόφουσκα που σκάει με θόρυβο, οπότε και αναλαμβάνουν πολιτικοί τύπου Δένδια να ορκιστούν πως επρόκειτο για πυροβολισμό.»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=45403&Narea=%C1%C8%C7%CD%C1&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Ράδιο "αποκαλύψεις", Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed