ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

1 Απριλίου 2013 | By

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ !

Εικόνες ντροπής για την Τοπική Αυτοδιοίκηση εκτυλίχθηκαν προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ιθάκης όταν ο δήμαρχος Γιάννης Κασσιανός , χαστούκισε δημόσια και μπροστά στις κάμερες τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Αλέξανδρο Ταφλαμπά επειδή ο τελευταίος διαφώνησε με τις απόψεις του.

«Έχουμε δείξει κατ’ επανάληψη και σε όλους τους τόνους ότι, η δημοτική αρχή Ιθάκης, ζει βυθισμένη στο βούρκο της ανομίας και της παραβατικότητας. Ένα βαρύ παρελθόν και ένα βαρύτερο ποινικό μητρώο επιμελώς μα όχι επαρκώς κρυμμένα, είναι αυτά που υπαγορεύουν και ταυτόχρονα ερμηνεύουν την καθημερινή της συμπεριφορά. Μια συμπεριφορά που συνεχώς εκτραχύνεται και εκφράζεται πλέον με τα χαρακτηριστικά του υπόκοσμου. Δυστυχώς ,αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούν το νησί μας και καθορίζουν τη ζωή των κατοίκων του, με την ανοχή και τη συνδρομή λίγων δημοτικών συμβούλων, μοιραίων και άβουλων.» – ανέφερε στο IONION FM o Χρήστος Σκληρός δημοτικός σύμβουλος στην Ιθάκη και πρόσθεσε:

« Η τελευταία χυδαία και άνανδρη επίθεση του αρχηγού αυτής της παρέας που κυβερνά το νησί μας, του κατ’ ευφημισμόν δήμαρχου Ιθάκης , και η χειροδικία του σε βάρος του δημοτικού συμβούλου Αλέξανδρου Ταφλαμπά, την ώρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν μας προκαλεί καμιά έκπληξη! Χειρότερες και δραματικότερες καταστάσεις και συμπεριφορές περιμένουμε από τους δράστες, ιδιαίτερα όσο ο χρόνος τους τελειώνει.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=45828&Narea=%C9%C8%C1%CA%C7&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EnqSFxhEj6w

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed