ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΙΑΣ ;

1 Απριλίου 2013 | By

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΟΥΣ  ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΟΠΚΕ (!!!)  ΞΑΝΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ Ο ΣΤΑΒΛΟΣ ΤΟΥ !!!

Απόσταση από την αρνητική συμπεριφορά ορισμένων αστυνομικών της Ηλείας απέναντι στους διαδηλωτές , στους φοιτητές και στους απλήρωτους δακοκτόνους , πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλίας Παναγούλης .

«Οι αστυνομικοί ως εργαζόμενοι είμαστε δίπλα στους δακοκτόνους εργάτες και σε κάθε εργαζόμενο που διεκδικεί τα δικαιώματά του. Θα πρέπει να υπάρξει λογική από όλες τις πλευρές ώστε η αστυνομία να εκτελεί την αποστολή της. Δεν φταίμε εμείς για τις εντολές που δίνει η ηγεσία μας» – ανέφερε στο IONION FM o κ. Παναγούλης.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε κτηνοντρόφος από τον Πύργο Ηλείας ο οποίος κατήγγειλε ότι προ ημερών αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον συνέλαβαν σαν τους δακοκτόνους και τον οδήγησαν με χειροπέδες από την στάνη του στην αστυνομική διεύθυνση επειδή δεν είχε άδεια ο στάβλος του…» «Δεν είμαι εγκληματίας και αυτό που έκανε η αστυνομία είναι παράνομο» – ανέφερε ο κτηνοτρόφος στο Ιόνιον fm.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ :http://ionionfm.gr/player.php?clipid=45829&Narea=%D0%D5%D1%C3%CF%D3&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιώματα, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed