ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

27 Μαΐου 2013 | By

«ΑΠΟΡΡΗΤΑ» ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΗΛΕΙΑΚΗΣ  ΑΕ»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ  

ΠΗΓΗ : www.ionionfm.gr

Την αποδοχή αναληθών στοιχείων που κατέθεσε σε διαγωνισμό της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας, πρώην Ηλειακής, η εταιρεία «Multi production – Ελ. Βαρουξής και ΣΙΑ ΟΕ» έθεσε σήμερα η εκπομπή «Πρωινή Περίπολος» προς τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Παναγιώτη Πλατανιά.

Ο φάκελος της εταιρείας Βαρουξή παρόλα αυτά έγινε αποδεκτός και κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός. Συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου 2013, η Αναπτυξιακή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προκήρυξε διαγωνισμό για τη δημιουργία και αναπαραγωγή Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Ενημερωτικών Σποτ για το έργο La Bottega II.

Στην διαδικασία συμμετείχαν τρεις εταιρείες μεταξύ αυτών και η εταιρεία «Multi production – Ελ. Βαρουξής και ΣΙΑ ΟΕ» που κατέθεσε την χαμηλότερη προσφορά, παρόλα αυτά βεβαίωνε αναληθώς στον φάκελο της ότι είχε στο πορτφόλιο της, διαφημιστικά δείγματα σποτ που είχαν δημιουργήσει άλλα διαφημιστικά γραφεία και εταιρείες, από Πάτρα και Αθήνα.

Η απάντηση της διαφημιστικής προς την αναπτυξιακή ανέφερε ότι το έκανε για να «εμπλουτίσει» το φάκελο της, παρότι κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν στους όρους του διαγωνισμού και η απάντηση του προέδρου της αναπτυξιακής κ. Πλατανιά, ήταν ότι οι καταγγελίες γίνονται λόγω αντιπαλότητας με την εταιρεία Βαρουξή και όποια παράνομη ενέργεια υπάρχει να καταγγελθεί στην δικαιοσύνη.

Το ΔΣ της αναπτυξιακής πείστηκε από τις εξηγήσεις της MULTI PRODUCTION και απέρριψε την καταγγελία με συνοπτικές διαδικασίες. Ερωτηματικά βέβαια δημιουργούνται και από την στάση και των υπόλοιπων μελών της Αναπτυξιακής, καθώς δεν δημοσιοποιήθηκε διαφωνία για το ζήτημα και στο αίτημα του IONION FM, για κοινοποίηση των πρακτικών της συνεδρίασης του ΔΣ στις 16/05/2013, η απάντηση που έστειλε ο κ. Πλατανιάς, ήταν αρνητική αναφέροντας ότι θα αποστείλει τα πρακτικά μόνο στον εισαγγελέα Πύργου, εφόσον ζητηθούν.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟhttp://ionionfm.gr/player.php?clipid=46600&Narea=%D0%D5%D1%C3%CF%D3&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις"

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed