ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ…

31 Δεκεμβρίου 2011 | By

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ…
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ 2011…

ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ  «ΦΩΤΙΑ» ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΣΕΞΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ,  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ «ΚΡΑΤΙΔΙΟ» ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την μηνυτήρια αναφορά του δήμου Ζαχάρως κατά της Τουρκικής κυβέρνησης για τις πυρκαγιές του 2007 ! , οι τοπικοί παράγοντες ετοιμάζονται να στραφούν νομικά και για άλλες υποθέσεις που αφορούν τον δήμο καθώς , μέσα από το έγγραφο του ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ αποκαλύπτεται ότι :  
Ο Τούρκος μυστικός πράκτορας Μεχμέτ …
κρύβεται πίσω από το  πολυδαίδαλο κύκλωμα πολιτικών μηχανικών, πολιτών, κρατικών υπαλλήλων και αιρετών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τριάντα συνολικά ατόμων… που κατηγορείται ότι «βάπτισε» παράνομα οικισμό προ του 1923 (!) την προστατευόμενη από τη «Natura 2000» παραλιακή περιοχή Αγιος Νικόλαος Ζαχάρως Ηλείας.
Εκδίδοντας άδειες με όρους δόμησης οικισμού, χωρίς να είναι, με αποτέλεσμα να χτίζονται οικοδομές ακόμη και τετραπλάσιου εμβαδού από εκείνο που επιτρέπεται, οδηγείται στις αρχές του 2011 στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων της Πάτρας με το υπ. αριθμ. 48/2010 και 96 σελίδων Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Η Τουρκάλα μυστικός πράκτορας Χούλια …

…κρύβεται πίσω από την παραπομπή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας 13 ατόμων για κακούργημα για τις παράνομες καντίνες της Ζαχάρως.Ανάμεσά τους εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι δύο έκπτωτοι δήμαρχοι της Ζαχάρως, ο νυν αντιδήμαρχος της Αμαλιάδας, υπάλληλοι της Πολεοδομίας και πολίτες. Η υπόθεση έχει να κάνει με το σκάνδαλο της παράνομης προσπάθειας εξαφάνισης προστίμου της Πολεοδομίας, ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, που αφορούσε τις παράνομες παραλιακές καντίνες στον «αμαρτωλό» Δήμο της Ζαχάρως. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ :http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=25/10/2011&id=320704

Ο Τούρκος μυστικός πράκτορας  Αμπτούλ Αρχαζέτ…
 Βρίσκεται πίσω από την υπόθεση με τα  πέντε «έργα – καρμπόν» , με προυπολογισμό 7.134 ευρώ ακριβώς το καθένα , που δόθηκαν με απευθείας ανάθεση σε δύο εργολάβους με αντίστοιχες αποφάσεις κατά πλειοψηφία της οικονομικής επιτροπής του αμαρτωλού δήμου της Ζαχάρως Ηλείας , χαρακτηρίζονται ως ανύπαρκτα από την αντιπολίτευση του δήμου . Κατά μια …μυστηριώδη συγκυρία όλα τα χαρακτηρισθέντα ως κατεπείγοντα έργα, έχουν την ίδια Τεχνική Εκθεση και σε όλα οι δύο εργολάβοι χρησιμοποίησαν …συμπτωματικά , 8 μέρες φορτηγό 15 τόνων με αμοιβή 350 ευρώ την ημέρα και 12 μέρες εκσκαφέα με αμοιβή 250 ευρώ την ημέρα ενώ για τις εργασίες χρησιμοποιήθηκε και «αυτούσιο ποταμίσιο αμμοχάλικο» που κανείς δεν γνωρίζει από πού προήλθε…
Η πληθωρική Τουρκάλα μυστική πράκτορας Σοράγια…
Βρίσκεται πίσω από τις μαφιόζικες κατεδαφίσεις και τους εμπρησμούς των παραλιακών κτισμάτων στην περιοχή Ζαχάρως.   Tρία κακουργήματα και τρία πλημμελήματα περιλαμβάνουν οι ποινικές διώξεις «φωτιά» που άσκησε  ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας, κατά τοπικών αιρετών παραγόντων και κρατικών υπαλλήλων που δραστηριοποιούνται στο «κράτος της παρανομίας» της Ζαχάρως Ηλείας.
Ο Τούρκος μυστικός πράκτορας Ετσεβίτ Χότζα…
 Ευθύνεται για την υπόθεση της ανέγερσης του  δημαρχείου της αμαρτίας … με τα χρήματα των Αυστραλών που είχαν δοθεί για τους πυρόπληκτους…
Η Τουρκάλα μυστική πράκτορας Τζουτζούκα !
 Κρύβεται πίσω από την κομπίνα με τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΠ  
Μυστικό κλιμάκιο Τούρκων πρακτόρων
Κάλυπτε τον  Τρομπούκη όταν άρπαζε το αμμοχάλικο από τη Νεδα …

Category: Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ο/Η Sotiris Sotiropoulos λέει:

    Γεια στο στόμα σου, ρε Μάκη. Καλά κάνεις και θυμίζεις στους χαζοέλληνες ότι στην Σούγκαρ Τάουν αποβιβάστηκαν προ ετών με το πλοίο «Κουρτουλούς» όλες μαζί οι τουρκάλες Μάτα Χάρι, για να υπονομέυσουν τον Πανταζή Κολοκοτρώνη (επικό όνομα του θρυλικού Γέρου της Λαπίθας) και τελικά τον εξαπόστειλαν απέναντι στο Μπουρτζι…
    Τιμή και δόξα στους επίγονους του μεγάλου Κλεφταρματωλού Πανταζή που συνεχίζουν να καταδιώκουν τους τουρκαλάδες, τώρα με δικαστικά τρομπόνια και πανταζικούς γκράδες!!..
    Σωτ Σωτηρόπουλος ΔΙΒΡΗ

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed