ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

28 Δεκεμβρίου 2011 | By

ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΣΕ 
» «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ» και το συγχώνευσαν με το ίδρυμα φιλοξενίας γερόντων «ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗς  ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΥΡΓΟΥ «Αγιος Χαράλαμπος» !!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !  

Τίτλοι Τέλους για το κολαστήριο του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών  Ηλείας.
Το Υπουργείο Υγείας μέσω του Νόμου 4025,  « Ανασυγκρότηση Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης, Αναδιάρθρωση Ε.Σ.Υ» – κατήργησε την  γνωστή στο πανελλήνιο «αποθήκη παιδικών ψυχών» και την μετέτρεψε σε «Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Λεχαινών» την οποία μάλιστα συγχώνευσε με το «Ιδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Πύργου «Αγιος Χαράλαμπος» ! που όπως είναι γνωστό φιλοξενεί γέροντες !
Η αλλαγή που κρατήθηκε «μυστική» από την διοίκηση του Ιδρύματος , τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και τους βουλευτές που κατά καιρούς χρησιμοποίησαν το ίδρυμα για τα πολιτικά τους οφέλη και την συλλογή ψήφων…(υπάρχουν στο αρχείο μας πολλές σχετικές φωτογραφίες και δηλώσεις …» , προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά καθώς στο Ιδρυμα φιλοξενούνται ακόμα παιδία με βαριά νοητική και σωματική αναπηρία.
Αραγε η αλλαγή σκοπού  του συγκεκριμένου Ιδρυματος συνοδεύτηκε και από την σχετική ιατρική αλλαγή και  στελέχωση ή όλα έγινα μυστικά –  βιαστικά και στον αέρα ?
Γιατί η διοίκηση του Ιδρύματος κράτησε μέχρι τώρα μυστική αυτή τη σοβαρή αλλαγή (με νόμο του κράτους) λειτουργίας  του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών?  
Γιατί η Πολιτεία μετέτρεψε ένα Ιδρυμα που είχε σαν σκοπό αποκλειστικά την περίθαλψη παιδιών με ειδικές ανάγκες , σε «Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Λεχαινών» δηλαδή σε μια αποθήκη ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας ?   
ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ    
    
ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4025 Ανασυγκρότηση Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης, Αναδιάρθρωση Ε.Σ.Υ. και άλλες διατάξεις.
[Τελευταία κωδικοποίηση με το νόμο : την ]
ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4025
Ανασυγκρότηση Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κέντρα Αποκατάστασης, Αναδιάρθρωση Ε.Σ.Υ. και άλλες διατάξεις.
(ΦΕΚ Α’ 228/02-11-2011)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤ) Στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας:
α) Το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών» με έδρα το Δήμο Λεχαινών, που συστήθηκε και λειτουργεί δυνάμει των διατάξεων του π.δ. 332/1987 (Α’ 153), το οποίο μετονομάζεται σε «Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Λεχαινών», στο οποίο συγχωνεύεται και λειτουργεί ως παράρτημά του: αα) το «Ιδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Πύργου «Αγιος Χαράλαμπος»», που συστήθηκε και λειτουργεί δυνάμει των διατάξεων του π.δ. 384/1990 (Α’ 152) και το οποίο καταργείται ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ: 

Category: Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed