ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ !

16 Σεπτεμβρίου 2013 | By

ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ 

ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ !

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Πύργου, προτρέπει ο δήμαρχος να διατεθούν πορτοκάλια και ελιές που βρίσκονται σε χωράφια, δίπλα από την χωματερή Αλφειούσας.

Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, που προτρέπει τους καλλιεργητές γειτονικών εκτάσεων στην χωματερή Αλφειούσας, να φέρουν τα προϊόντα τους εφόσον παθαίνουν ζημιά, για να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο κ. Παρασκευόπουλος παραδέχεται ότι κατανοεί την ζημία των καλλιεργητών και αναφέρεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, μια με πορτοκάλια και μια με ελιές, προτρέποντας τους θιγόμενους παραγωγούς να μην ανησυχούν αφού είναι διαθέσιμος να διαθέσει τα προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Κατά των δημοσιογράφων του IONION FM, καταφέρθηκε ο δήμαρχος Πύργου, Μάκης Παρασκευόπουλος, αντί να απαντήσει επί της ουσίας για την επίμαχη δήλωση. Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού, ο κ. Παρασκευόπουλος, χαρακτήρισε υποκινούμενους τους δημοσιογράφους και κατευθυνόμενη την έρευνα, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση του να απορροφήσει τα επίμαχα προϊόντα για να διατεθούν στους φτωχούς του δήμου Πύργου.

Το μόνο που ανέφερε είναι ότι αισθάνεται ικανοποιημένος που έχει δημοπρατηθεί το εργοστάσιο και ο ΧΥΤΥ για τα απορρίμματα στην Τριανταφυλλιά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=47685&Narea=%D0%D5%D1%C3%CF%D3&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Η διαχείριση των απορριμμάτων ήταν από τα σημαντικότερα ζητήματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Πύργου στις 9/09/2013. Το IONION FM, εξασφάλισε το σύνολο της συνεδρίασης με την τοποθέτηση του δημάρχου και των υπόλοιπων μελών του δημοτικού συμβουλίου.

Ακούγονται διαμαρτυρίες πολιτών για την μεταφορά των απορριμμάτων στην χωματερή της Αλφειούσας, πρώην δήμος Βώλακος, αλλά και η πρόταση του δημάρχου Μάκη Παρασκευόπουλου να διατεθούν αγροτικά προϊόντα δίπλα από την χωματερή, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ :http://ionionfm.gr/player.php?clipid=47686&Narea=%D0%D5%D1%C3%CF%D3&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ !

Αφοπλιστική ήταν η δήλωση του θιγόμενου παραγωγού πορτοκαλιών, δίπλα στην χωματερή Αλφειούσας που μεταφέρει τα σκουπίδια ο δήμος Πύργου. Ο κ.Γριβάκης αγρότης από τα Μακρίσια ανέφερε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ότι ο δήμαρχος Πύργου του είχε υποσχεθεί να αγοράσει τα πορτοκάλια του για να τα διαθέσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα διάθεσης, λόγω της γειτνιάζουσας χωματερής. Μάλιστα παραστάθηκε στο δημοτικό συμβούλιο για να ρωτήσει τι θα απογίνει η καλλιέργεια…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ :http://ionionfm.gr/player.php?clipid=47683&Narea=%D0%D5%D1%C3%CF%D3&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

ΕΟΠ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

 «Ο κ. Παρασκευόπουλος είναι εγκλωβισμένος σε αδιέξοδες καταστάσεις και εκτίθεται», δήλωσε στο IONION FM, ο πρόεδρος της ΕΠΟΠ Λεχαινών, Διονύσης Κράγκαρης, με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Πύργου ότι θα διαθέσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αγροτικά προϊόντα, που παράγονται σε χωράφια πλησίον της χωματερής Αλφειούσας και εναποθέτει ο δήμος τα σκουπίδια.

Χαρακτήρισε απαράδεκτη την δήλωση και ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να ελέγξουν τα προς διάθεση προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Πύργου.

Στην συζήτηση παρενέβη και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρισίων, Θανάσης Δάγλαρης καταγγέλλοντας τις αποφάσεις του δήμου Πύργου για μεταφορά απορριμμάτων σε χώρο που γειτνιάζει με τα Μακρίσια και την Αρχαία Ολυμπία, σε απόσταση αναπνοής από τον Αλφειό και δίπλα σε καλλιέργειες. «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το σταματήσουμε», ανέφερε ο κ. Δάγλαρης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ :http://ionionfm.gr/player.php?clipid=47684&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed