ΛΙΜΝΕΣ ΑΛΦΕΙΟΥ : ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

5 Νοεμβρίου 2013 | By

ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ,,,

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η κατάσταση στις Λίμνες του Αλφειού στην Ηλεία εκεί όπου εκατοντάδες κάτοικοι αντιδρούν δυναμικά στην επαναλειτουργία μιας παράνομης χωματερής δίπλα από τον ποταμό και πολύ κοντά στο αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας.

Αστυνομικοί «απήγαγαν» χθες στις 3 το πρωί τον κάτοικο Βλάχο Χρήστο από το χωριό Φλόκα , την ώρα που αυτός έφυγε από τον χώρο της κατάληψης προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι του.

Ο πολίτης μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ηλείας με την κατηγορία ότι μαζί άλλους κατοίκους παρεμπόδισαν χθες την προσέγγιση των απορριμματοφόρων στην αποκλεισμένη από τους κατοίκους περιοχή.

Όπως κατήγγειλε στο  www.apokalypseis.com  η δικηγόρος Δώρα Καλάκου που επισκέφθηκε πριν λίγο τον «απαχθέντα» από την αστυνομία κάτοικο , η αστυνομία τον κλείδωσε στο κρατητήριο όλη την νύχτα και δεν του επέτρεψε να επικοινωνήσει με την οικογένειά του και τους συμπολίτες του.

Ο συγκεκριμένος πολίτης συνελήφθη από την αστυνομία 12 ώρες μετά την συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Ionion FM.

Οι πολίτες κάνουν λόγω για πρωτοφανή αστυνομική τρομοκρατία και δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στη θέση τους αμετακίνητοι μέχρι να δικαιωθούν.

Όπως καταγγέλλουν , μετά την απαγωγή του πολίτη , αστυνομικοί της ασφάλειας σήμερα το πρωί άρχισαν να καταγράφουν τους αριθμούς κυκλοφορίας των κατοίκων που μετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed