ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ;

23 Νοεμβρίου 2013 | By

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Πύργου Ηλείας Παναγιώτης Φραγκαντώνης, αποτελεί  μια χαρακτηριστική περίπτωση αιρετού αυτοδιοικητικού παράγοντα που με τον «ψευτοτσαμπουκά του» , την προκλητική κάλυψη που του παρέχουν ορισμένα ΜΜΕ και κάποιοι Ηλείοι δημοσιογράφοι καθώς και ο δήμαρχος του Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος , ισοπεδώνει  στο όνομα της δικής του σκοπιμότητας, τους νόμους του κράτους , τις κρατικές υπηρεσίες , τις ανεξάρτητες αρχές και την ανεξάρτητη δημοσιογραφική έρευνα.

Είναι ο παράγοντας που στις αρχές Νοεμβρίου 2013 βρισκόταν κατηγορούμενος στα δικαστήρια του Πύργου , με την κατηγορία της υποβάθμισης του περιβάλλοντος επειδή πριν από ένα περίπου χρόνο – με βάση το κατηγορητήριο – έδωσε εντολή παράνομα στους οδηγούς 4 απορριμματοφόρων του δήμου Πύργου να ρίξουν σκουπίδια στον κλειστό τότε ΧΑΔΑ των Λιμνών  Αλφειού για τον οποίον αντιδρούν σήμερα οι κάτοικοι. Παραδόξως η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε στα δικαστήρια του Πύργου για 3η φορά για τις 11 Φεβρουαρίου 2014 !  

Το θράσος του συγκεκριμένου τοπικού παράγοντα που εμπλέκεται άμεσα στο ζήτημα της χωματερής την Λιμνών του Αλφειού δεν έχει προηγούμενο .

Πρόσφατα σε δημόσια τοποθέτησή του χαρακτήρισε ως «μπούρδες και αέρα κοπανιστό » την προ ημερών  αυτοψία των τριών Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ στον σκουπιδότοπο της ντροπής δίπλα από τον Αλφειό ενώ αμφισβήτησε ευθέως και το σχετικό Πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη.

Ο συγκεκριμένος τύπος , χαρακτήρισε δημόσια «ως συμμορία» την δημοσιογραφική ομάδα του ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού Ionion FM και μας κατηγόρησε για «δημοσιογραφική αλητεία»,   επειδή τολμήσαμε να πούμε την αλήθεια στους πολίτες για το θέμα των Λιμνών Αλφειού . Μια αλήθεια που βασιζόταν και βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοψίες , πορίσματα και επίσημα έγγραφα των αρμοδίων υπηρεσιών που ο κ. Φραγκαντώνης χαρακτήρισε ως «μπούρδες».

Ο αιρετός του δήμου Πύργου Ηλείας είναι αυτός που προ ημερών απέδωσε ξανά δημόσια , στα κόμματα της Αριστεράς , το αδιέξοδο με τα απορρίμματα  στην περιοχή του.

Δυστυχώς,  ο δήμαρχος του Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος, αντί να τον …μαζέψει ,  φαίνεται ότι υιοθετεί πλήρως τις πράξεις και τα λεγόμενα του αντιδημάρχου του που ο ίδιος έχει ορίσει στην συγκεκριμένη θέση,  αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταδικάσει τις άθλιες απόψεις του απέναντι στις κρατικές υπηρεσίες , τις ανεξάρτητες αρχές, τα κόμματα της Αριστεράς και τους δημοσιογράφους.

Να τον χαίρεται … 

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Πυρόπληκτοι, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed