ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ HOT DOC ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ

24 Νοεμβρίου 2013 | By

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Το ρεπορτάζ του HOT DOC για την πιθανή δράση παρακρατικών μηχανισμών που μεταξύ άλλων παρακολουθούν  τα τηλέφωνα των κατοίκων της νότιας Ηλείας που αντιδρούν στο οικολογικό έγκλημα της επαναλειτουργίας του  ΧΑΔΑ στις Λίμνες του Αλφειού, επιβεβαιώνουν επώνυμα σε πρόσφατες  δημόσιες δηλώσεις μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων , δικηγόροι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας.  

Η Πηνελόπη Γαλανοπούλου μέλος της Περιβαλλοντικής Δράσης Ηλείας που αντιτίθεται στη λειτουργία της χωματερής με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του HOT DOC ,  κατήγγειλε δημόσια στο IONION FM την παρακολούθηση του κινητού της τηλεφώνου . « Είμαι σίγουρη , δεν ξέρω ποιοι, ότι παρακολουθούν το κινητό μου τηλέφωνο καθώς τελευταία εμφανίζει μια περίεργη συμπεριφορά . Την ημέρα επέμβασης των ΜΑΤ οι 5 τελευταίες κλήσεις που είχα κάνει καθώς και τα μηνύματα χάθηκαν χωρίς να τα έχω διαγράψει ενώ όταν τηλεφωνώ ακούγονται περίεργοι ήχοι. Τα προβλήματα συνεχίζονται και σήμερα . Μέχρι και ασφαλίτες παρακολουθούσαν την κάθε μου κίνηση . » – ανέφερε η κ. Γαλανοπούλου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:  http://ionionfm.gr/player.php?clipid=48598&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

 Το ρεπορτάζ του HOT DOC επιβεβαιώνει και ο Κυριάκος Μπίστας στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία αποκαλύπτοντας ότι και το δικό του κινητό τηλέφωνο είχε περίεργη συμπεριφορά. Ο κ. Μπίστας αποκαλύπτει επίσης ότι ασφαλίτες παρακολουθούσαν την περιοδεία της βουλευτίνας Ηρώ Διώτη και κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στις Λίμνες του Αλφειού.  

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

http://ionionfm.gr/player.php?clipid=48619&Narea=%D0%D5%D1%C3%CF%D3&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Το ενδεχόμενο παρακολούθησης των κινητών τηλεφώνων από παρακρατικούς μηχανισμούς , όλων των εμπλεκομένων παραγόντων στις Λίμνες του Αλφειού καταγγέλλει και ένας εκ των δικηγόρων των κατοίκων ο Χάρης Γιαννικόπουλος επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΗΟΤ DOC.

 «Είχα κι εγώ περίεργα προβλήματα με το κινητό μου τηλέφωνο εκείνες τις ημέρες αλλά έγινα και αποδέκτης παρόμοιων παραπόνων και σοβαρών καταγγελιών  από τους κατοίκους» — αποκάλυψε στο Ionion fm ο κ.Γιαννικόπουλος.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ :

http://ionionfm.gr/player.php?clipid=48599&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed