Ο ΑΔΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ…

3 Δεκεμβρίου 2013 | By

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Συγκλονίζει πανελλαδικά την κοινωνία ο άδικος θάνατος ενός 13χρονου κοριτσιού  από την Σερβία που πέθανε από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιού στο διαμέρισμα που έμενε μαζί με την μητέρα του στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

Η μάνα και η κόρη της σύμφωνα με τους γείτονές  ζούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα όρια της απόλυτης φτώχειας , χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα καθώς αυτό είχε  διακοπεί, λόγω της οικονομικής αδυναμίας της 54χρονης άνεργης γυναίκας να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Εκθέτει σοβαρά τον θεσμό της Δικαιοσύνης η πρωτοφανής ενέργεια της εισαγγελέως πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης η οποία αμέσως μετά το τραγικό συμβάν άσκησε σε βάρος  της 54χρονης ποινική δίωξη θεωρώντας της υπεύθυνη για τον θάνατο της 13χρονης κόρης της.

Αν η Δικαιοσύνη ήθελε να τιμωρήσει κάποιον για τον άδικο θάνατο του 13χρονου κοριτσιού , θα έπρεπε να απευθυνθεί προς το υπάρχον ανάλγητο πολιτικό σύστημα και τους κυβερνώντες οι οποίοι χωρίς κανέναν ενδοιασμό και αναστολή , οδήγησαν στην φτώχεια, στην ανεργία  και στην εξαθλίωση χιλιάδες οικογένειες,  ψηφίζοντας και υπογράφοντας μνημόνια χωρίς καν να τα έχουν διαβάσει !

Η  τραγωδία στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης αποκαλύπτει το υποκριτικό πρόσωπο των κυβερνώντων και εκείνων που ψηφίζουν μέτρα στη Βουλή αδιαφορώντας  για τους πολίτες,  είτε είναι αυτοί έλληνες είτε αλλοδαποί .

Στην κατάσταση που βρέθηκε η τραγική μάννα με την κόρη της από την Σερβία , βρίσκονται σήμερα χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων και αλλοδαπών που βρέθηκαν ξαφνικά στους πέντε δρόμους χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και χωρίς καμιά βοήθεια μέσα στην απόγνωση και το αδιέξοδο.

Οι κυβερνώντες θα πρέπει να μάθουν ότι πίσω από την ασφάλεια των παχυλών τους μισθών και των βουλευτικών τους προνομίων , πίσω από τα ερμητικά κλειστά παράθυρα και την ζεστασιά των πολυτελών τους γραφείων , υπάρχει η αληθινή βουτηγμένη μέσα στο αίμα και την απόγνωση  εικόνα των πολιτών που τους ψήφισαν.

Μια εικόνα με αυτοκτονίες  , με θανάτους μικρών παιδιών που πεθαίνουν από μαγκάλι γιατί οι γονείς τους δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα , με ανθρώπους που τις κρύες και σκοτεινές νύχτες του χειμώνα γλιστρούν σαν τα φαντάσματα στους κάδους των απορριμμάτων αναζητώντας κάτι φαγώσιμο.

Μια εικόνα που θα στοιχειώνει για πάντα την ανάλγητη ψυχή τους. 

ΠΗΓΗ : www.enet.gr

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed