Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 13ΧΡΟΝΗΣ ΣΑΡΑΣ

3 Δεκεμβρίου 2013 | By

Συγκλονίζει πανελλαδικά την κοινωνία ο άδικος θάνατος ενός 13χρονου κοριτσιού από την Σερβία που πέθανε από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιού στο διαμέρισμα που έμενε μαζί με την μητέρα του στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης. Η μάνα και η κόρη της σύμφωνα με τους γείτονές ζούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα όρια της απόλυτης φτώχειας , χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα καθώς αυτό είχε διακοπεί, λόγω της οικονομικής αδυναμίας της 54χρονης άνεργης γυναίκας να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

« Οι ανάλγητοι κυβερνώντες  χωρίς κανέναν ενδοιασμό και αναστολή , οδήγησαν στην φτώχεια, στην ανεργία και στην εξαθλίωση χιλιάδες οικογένειες. Χιλιάδες συμπολίτες μας  βιώνουν εκεί έξω την φτώχεια και ζουν χωρις ρεύμα μέσα στο σκοτάδι. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ανεχόμαστε όλοι μας αυτή την κατάσταση   !» – δήλωσε μεταξύ άλλων συγκλονισμένη και με τρεμάμενη από την συγκίνηση φωνή , στο IONION FM η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα Μαρία Κανελλοπούλου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟhttp://ionionfm.gr/player.php?clipid=48760&Narea=%D0%C1%D4%D1%C1&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed