Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ !

30 Δεκεμβρίου 2013 | By

ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ – ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ   

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ  

Ένα πρωτοφανές οικολογικό έγκλημα με πρωταγωνιστές την τοπική αυτοδιοίκηση,  την αστυνομία και έναν γνωστό υπόδικο και με προκλητική παραβατικότητα εργολάβο, διαπράχθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων  στο προστατευόμενο οικοσύστημα του Καϊάφα.

Σκαπτικά μηχανήματα και φορτηγά με την προκλητική ανοχή παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της αστυνομίας,  «κατέβασαν» τμήμα του όρους Λαπίθα που βρίσκεται πάνω από τις ιαματικές πηγές και δίπλα από την λιμνοθάλασσα και μετέφεραν τα βράχια στην παραλία προκειμένου να προστατευτούν από την διάβρωση της ακτής οι αυθαίρετες  κατοικίες επωνύμων που βρίσκονται εκεί.

Η αστυνομία ως απλός θεατής στο οικολογικό έγκλημα που συνέβη μπροστά στα μάτια της,  αρκέστηκε απλά να καταγράψει το περιστατικό και για άγνωστους λόγους δεν προέβη σε συλλήψεις ούτε σε κατασχέσεις μηχανημάτων και φορτηγών.

 Ο εργολάβος που εκτέλεσε το οικολογικό έγκλημα στο Καϊάφα είναι ο ίδιος που πιάστηκε προ ημερών από την αστυνομία να κάνει παράνομες αμμοχαλικοληψίες στον ποταμό Αλφειό .

Πηγές από το ΣΔΟΕ καταγγέλλουν ότι ενδεικτικό της «δύναμης» και των υψηλών γνωριμιών που έχει  το συγκεκριμένο πρόσωπο , είναι το γεγονός ότι ενώ σε βάρος του το ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας έχει επιβάλει πρόστιμο ύψους 2 εκ. ευρώ για πλαστά και εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές με εταιρείες μαϊμούδες  άγνωστο πως ο ίδιος σαν να μη τρέχει τίποτα λαμβάνει φορολογική ενημερότητα από την Δ.Ο.Υ Πύργου! 

Το ίδιο πρόσωπο έχει παραπεμφθεί σε δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 5 αστυνομικών της Ηλείας όταν πιάστηκε να ρίχνει παράνομα τα σκουπίδια της Καλαμάτας δίπλα στον Αλφειό.

Σε βάρος του εκκρεμούν δεκάδες δικογραφίες , του έχουν κατασχεθεί πολλά οχήματα ενώ βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους όταν πριν από μήνες πιάστηκε από τις δασικές αρχές να θάβει τα απορρίμματα της Καλαμάτας στο προστατευόμενο Δρυοδάσος της Φολόης.

Τον συγκεκριμένο εργολάβο χρησιμοποιεί σήμερα η δήμος Πύργου για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων ενώ είναι και ένας εκ των μεταφορέων σκουπιδιών στην δασική και αναδασωτέα έκταση  Φραγκαπήδημα .

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία Εφη Σαλτάρη, πολίτες της περιοχής  και ο πρώην προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας Νίκος Παπασιλείου,  κατήγγειλαν  ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο βρίσκεται περιέργως στο απυρόβλητο από τις υπηρεσίες της Πολιτείας και την αστυνομία και ανέφεραν σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα την τελευταία παράνομη δραστηριότητά του στον Καϊάφα υπό την προκλητική ανοχή και σιωπή της αστυνομίας.     

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed