ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

15 Ιανουαρίου 2014 | By

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΡΩΤΗ» ΓΡΑΦΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Ο 46ΧΡΟΝΟς ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !

Σε μια πρωτοφανή δημοσιογραφική αθλιότητα προχώρησε σήμερα η εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ» του Πύργου Ηλείας δημοσιεύοντας ψεύτικες ειδήσεις γύρω από την πρόσφατη εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης στον νομό από τις διωκτικές Αρχές.

Η εφημερίδα και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Αννα Αγγελίδου στην σελίδα 8 αναφέρει ότι ο 46χρονος εργολάβος – μεταφορέας απορριμμάτων που συνελήφθη από τις Αρχές ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης , αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Πύργου.

Μάλιστα η εφημερίδα εξηγεί ότι αυτό συνέβη , επειδή ο 46χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και επειδή προσκόμισε δικαιολογητικά που αποδεικνύουν ότι η υγεία του είναι βεβαρημένη .

Η σχετική ψευδής είδηση προκάλεσε σάλο στις διωκτικές αρχές της Ηλείας αλλά και ερωτηματικά για την πιθανή σκοπιμότητά της καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων για την συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση .

Δικαστικές και αστυνομικές πηγές διέψευσαν κατηγορηματικά ότι ο 46χρονος εργολάβος αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Πύργου , εξέφρασαν τους προβληματισμούς και την έκπληξή τους γιά το ψεύτικο δημοσίευμα και τόνισαν ότι η απόφαση θα ληφθεί σήμερα ή αύριο για τους πέντε από τους έξι συλληφθέντες . – 

    

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Ποδόσφαιρο, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed