ΠΥΡΓΟΣ: ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Θ.ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !

19 Ιανουαρίου 2014 | By

Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ! 

Ερωτηματικά και προβληματισμό προκαλεί η συχνή και περίεργη συνεργασία του δήμου Πύργου Ηλείας,  με τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές της Ηλείας και η εμμονή των παραγόντων του δήμου να δίνουν με απ ευθείας αναθέσεις έργα παραβλέποντας προκλητικά τις αποκαλύψεις για την σοβαρή παραβατικότητα του εργολάβου .     

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την εισβολή του εισαγγελέα στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου και την κατάσχεση μέρους του αρχείου της υπηρεσίας λόγω εμπλοκής τοπικού παράγοντα με τον προφυλακισμένο εργολάβο μεταφορέα απορριμμάτων Θεόδωρο Καράμπελα , το www.apokalypseis.com αποκαλύπτει ότι :

Τον Δεκέμβριο του 2012 παραμονή Χριστουγέννων , ο  αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Πύργου Βασίλης Παναγόπουλος έδωσε με απ ευθείας ανάθεση στον προφυλακισμένο εργολάβο τρία έργα με το ίδιο ακριβώς ποσόν .

Σημειώνεται ότι τον Ιούλιο του 2012 ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών  Ηλεία Παναγιώτης Μεϊδάνης με βάση  το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC για τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων του Πύργου Ηλείας Βασίλη Παναγόπουλο, ο οποίος συμμετείχε  ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο Ανώνυμης Τεχνικής Εταιρείας η οποία εμφανίστηκε  ως προμηθευτής σε έργα που εκτελούνται στον δήμο του Πύργου !  διέταξε την διενέργεια Προκαταρκτικής εξέτασης για τα αδικήματα :

α) Της Παράβασης Καθήκοντος

β) Της αθέμιτης συμμετοχής ( Άρθρο 255 – Αθέμιτη συμμετοχή Υπάλληλος που άμεσα ή έμμεσα και ιδίως χρησιμοποιώντας άλλο πρόσωπο ή με πράξεις συγκαλυμμένες, πήρε μέρος σε πλειστηριασμό, μίσθωση, δημοπρασία ή σε οποιαδήποτε άλλη πράξη στην οποία ασκεί τα υπηρεσιακά του καθήκοντα»

Ας πάμε όμως στις σχέσεις του Δήμου Πύργου ,  με τον προφυλακισμένο εργολάβο Θεόδωρο Καράμπελα :

Στις 24 Δεμβρίου 2012 ο κ. Παναγόπουλος βάση του ΑΠ: 2808 εγγράφου , έδωσε στον Θεόδωρο Καράμπελα με απ ευθείας ανάθεση έναντι 4.950 ευρώ , το έργο καθαρισμού – ελέγχου της χωματερής ΔΕ Ωλένης.

Την ίδια ημέρα ο κ. Παναγόπουλος βάση του ΑΠ: 28012 εγγράφου , έδωσε ξανά με απ ευθείας ανάθεση στον προφυλακισμένο σήμερα εργολάβο , έναντι του ιδίου ακριβώς ποσού 4.950 ευρώ, το έργο καθαρισμού αποστραγγιστικής τάφρου  εντός κατοικημένων περιοχών ΔΚ Πύργου .

Την ίδια ημέρα , παραμονές Χριστουγέννων 2012 , ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών , βάση του ΑΠ: 2813 εγγράφου , έδωσε στον Θεόδωρο Καράμπελα με απ ευθείας ανάθεση και με το ίδιο ακριβώς ποσό 4.950 ευρώ , τα έργο καθαρισμού αποστραγγιστικών τάφρων – χανδακίων στο ΤΚ Σαλμώνης !

Τρείς απ ευθείας αναθέσεις στον προφυλακισμένο εργολάβο, από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων του δήμου Πύργου , την ίδια ημέρα , παραμονή Χριστουγέννων 2012 , με το ίδιο ακριβώς ποσό .

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΔΩPANAGOPOYLOS 4950 A     PANAGOPOYLOS 4950 B           PANAGOPOYLOS 4950 Γ

Σημειώνεται ότι την ίδια ακριβώς ημέρα , στις 24.12.2012 με την 156/2012 απόφασή του , ο δήμο Πύργου Ηλείας , έδωσε με απ ευθείας ανάθεση στον προφυλακισμένο εργολάβο και φερόμενο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης , το ποσό των 117.022 , 20 ευρώ για εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας . Το συγκεκριμένο ποσό ήταν το υψηλότερο απ όλους τους εργολάβους που συμμετείχαν σύμφωνα με τον δήμο , στην επιχείρηση κατά της πλημμύρας τον Φλεβάρη του ιδίου έτους .

Για τα αντιπλημμυρικά έργα κόστους 600.000,  πολλά εκ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες ήταν «έργα -μαϊμούδες»,  ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Παναγιώτης Μεϊδάνης , εκτιμώντας το υλικό και τις σοβαρές καταγγελίες δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, πριν από μερικούς μήνες είχε διατάξει την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης . Ο δικαστικός λειτουργός είχε ζητήσει να   διερευνηθεί η τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων όπως απιστία και ψευδής βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος , παράβαση καθήκοντος κλπ σε βάρος τοπικών αιρετών παραγόντων του δήμου Πύργου.-

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed