Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

4 Φεβρουαρίου 2014 | By

Φαίνεται πως έβλεπε καλό όνειρο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπύρος Σπύρου και δεν ήθελε να με τίποτα να ξυπνήσει.

Τί κι αν στην Κεφαλονιά οι κάτοικοι αφυπνίζονταν χθες Δευτέρα από το νέο ισχυρό μετασεισμό των 5,7 Ρίχτερ;

Ο κ. Σπύρου, από την Κέρκυρα όπου βρισκόταν «μάλλον» για λόγους ασφαλείας, ήταν παραδομένος στον Μορφέα κι όχι στον Εγκέλαδο, όπως γίνεται αντιληπτό από το κωμικοτραγικό βίντεο από την εκπομπή του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στο κανάλι «Ε».

Υποψήφιος για παγκόσμιο ρεκόρ αδιαφορίας είναι – όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι και οι φορείς της σεισμόπληκτης Κεφαλονιάς – ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και Ειδικός Συντονιστής με εντολή της κυβέρνησης Σπύρος Σπύρου καθώς «πιάστηκε» να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου … την ώρα που ο Εγκέλαδος αποτελείωνε το Ληξούρι με σεισμό 5,7 Ρίχτερ στις 5.08’ προχθές το πρωί. 

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που κάνει από χθες τον γύρο του Διαδικτύου  ΔΕΙΤΕhttps://www.youtube.com/watch?v=HIZKWGOdO6Q   ο …διορισμένος ειδικός συντονιστής της κρίσης των  σεισμού,  περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων , δυόμισι ώρες μετά το νέο χτύπημα του εγκέλαδου δηλώνει σε δημοσιογραφική εκπομπή ανημέρωτος και κοιμώμενος!

Το βίντεο έχει προκαλέσει σάλο στην Κεφαλονιά με τους κατοίκους να πνέουν μένεα κατά του περιφερειάρχη για τον οποίον καταγγέλλουν ότι επόπτευε τον συντονισμό των ενεργειών στο νησί από την Κέρκυρα και από την ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού του.

« Είναι μια ακόμη απόδειξη της υποκρισίας και της αναλγησίας εκείνων που βγαίνουν στα κανάλια και χωρίς να ντρέπονται προβαίνουν σε βαρύγδουπες υποσχέσεις παίζοντας με τον πόνο και την ζωή των συμπολιτών μου . Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι δυστυχώς αληθινό. Να πιάνεται στον ύπνο ο αρμόδιος συντονισμού της κρίσης των σεισμών και να δηλώνει άγνοια δυόμιση ώρες μετά την νέα καταστροφή. Είναι απίστευτο . Κανείς άραγε δεν σήκωσε το τηλέφωνο για να τον ενημερώσει ; Και τι είδους αρμόδιος συντονισμού είναι τότε ;» – λέει στην «Ε» περιφερειακός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Αργοστολίου Μάκης Φόρτες.

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Ελευθεροτυπία, Ζώα, Καταστροφές, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed