ΕΚΘΕΣΗ «ΦΩΤΙΑ» ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

28 Φεβρουαρίου 2014 | By

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ –ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ¨ΛΙΜΝΕΣ» ΑΛΦΕΙΟΥ –

477% ΠΑΝΩ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ! –ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ –

ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ 

Το www.apokalypseis.com δίνει σήμερα στο φώς της δημοσιότητας το πολυσέλιδο Πόρισμα «φωτιά» των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος που «καίει» την δημοτική Αρχή του Πύργου  που σχετίζεται με την χωματερή της ντροπής στη θέση «Λίμνες» δίπλα από τον ποταμό Αλφειό.

Το Πόρισμα  διαβιβάστηκε προ ημερών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας προκειμένου να συσχετιστεί στην ΑΒΜ:Α13/2992 δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την από 14.11.2013 παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας για την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Στο 23σέλιδο Πόρισμα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος που κοινοποιείται σε οχτώ ακόμη αποδέκτες , περιγράφονται λεπτομερώς οι προκλητικές παρανομίες αιρετών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι πολύ σοβαρές παραλείψεις και η περίεργη συμπεριφορά υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , οι παρανομίες της προηγούμενης διοίκησης του νοσοκομείου Πύργου ως προς την διαχείριση των επικίνδυνων μολυσματικών αποβλήτων  καθώς και το οικολογικό έγκλημα που επιχειρεί να διαπράξει η δημοτική Αρχή του Πύργου Ηλείας στην τοποθεσία «Λίμνες» με  πρόσχημα το αδιέξοδο στην διαχείριση των απορριμμάτων.

Το περιεχόμενο της Έκθεσης διαψεύδει κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί « υπερβολών , κατευθυνόμενων ρεπορτάζ και ψευδών αναφορών»  διαφόρων αιρετών εκπροσώπων του δήμου Πύργου προς τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν την αλήθεια ενώ εκθέτει πολιτικά τον νυν δήμαρχο του Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλοκαι την παράταξή του.   

Στην Έκθεση αποκαλύπτεται ότι ο Περιφερειακός Σχεδιασμός για την Διαχείριση των Απορριμμάτων στην Ηλεία προβλέπει ότι «…θα λειτουργήσει συνολικά ένας χώρος υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) και δύο σταθμοί μεταμόρφωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ) και δεν προβλέπεται εγκατάσταση δεματοποιητή . Συνεπώς η εγκατάστασή του παρεκκλίνει του ισχύοντος ΠΕΣΔΑ…

Οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος κάνουν ειδική αναφορά στα Επικίνδυνα Απόβλητα Υγειονομικών Μονάδων που βρέθηκαν στην χωματερή των Λιμνών και αποκαλύπτουν επίσημα ότι αυτά προέρχονταν από το Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου « Ανδρέας Παπανδρέου».

Στην Έκθεση αναφέρεται επίσης ότι η Απόφαση Εγκρισης Περιβαλλοντικών Ορων του δεματοποιητή πάσχει νομιμότητας 

Αποκαλύπτεται επίσης , ότι μετά την αυτοψία των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και τις αναλύσεις δειγμάτων εδάφους και υγρών σε ειδικά εργαστήρια διαπιστώθηκε η αύξηση από 9% εως και 477% !!! στην συγκέντρωση 18 βαρέων μετάλλων και αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα της οικολογικής καταστροφής με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην Δημόσια Υγεία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ :

ΠΟΡΙΣΜΑ 1

ΠΟΡΙΣΜΑ 2

ΠΟΡΙΣΜΑ 3

ΠΟΡΙΣΜΑ 4

ΠΟΡΙΣΜΑ 5

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed