ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ?

7 Απριλίου 2014 | By

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΚΑΛΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΦΡΑΓΚΑΝΤΩΝΗ 

Με βαρείς και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς κατά της Ζ Εφορείας Αρχαιοτήτων, αλλά και των επιθεωρητών περιβάλλοντος, καταφέρθηκε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Πύργου, Παναγιώτης Φραγκαντώνης, μιλώντας στο IONION FM.

«Μπούρδες» χαρακτήρισε την ανάκληση της άδειας για την εγκατάσταση του δεματοποιητή στις Λίμνες, από την Ζ Εφορεία Αρχαιοτήτων. Ενώ χαρακτήρισε «κουμάσια» τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, επειδή έστειλαν το πόρισμα – καταπέλτη κατά του δήμου Πύργου για την εναπόθεση των σκουπιδιών στις Λίμνες.

Ο κ. Φραγκαντώνης ρωτήθηκε ακόμα αν ο δήμος Πύργου έστειλε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος την έγγραφη απολογία, μετά την έκθεση των επιθεωρητών και δήλωσε άγνοια.

Δήλωσε ακόμα ότι συμπαρίσταται στον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για υποβάθμιση περιβάλλοντος, μετά την επ αυτοφώρω σύλληψη του στο Λούβρο.

Όσον αφορά την μεταφορά των απορριμμάτων στο Φραγκοπήδημα ο κ. Φραγκαντώνης ανέφερε ότι υπογράφηκε παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης από τον κ. Καφύρα, που ισχύει μέχρι τις 15 Ιουνίου για τους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας. Ιδιώτης αγόρασε αγροτεμάχιο 3 στρεμμάτων στο Φραγκοπήδημα και το παραχώρησε δωρεάν! Με χρησιδάνειο στο δήμο Πύργου για να μεταφερθούν τα απορρίμματα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Φραγκαντώνη.

Τέλος ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η είσοδος του αγροτεμαχίου είναι σε δασική έκταση και δεν ενοχλούνται γειτονικές ιδιωτικές περιουσίες.

Στην συζήτηση παρενέβη και η υποψήφια δήμαρχος Πύργου, Δώρα Καλάκου, η οποία είχε κατηγορηθεί από τον κ. Φραγκαντώνη ότι δημιούργησε το χάος με τα σκουπίδια στο δήμο Πύργου. Η κ. Καλάκου ανέφερε ότι ο δήμος θάβει σκουπίδια σε ευαίσθητες περιοχές, χωρίς κανένα κριτήριο και χωρίς συναίσθηση για τις μη αναστρέψιμες βλάβες στο περιβάλλον και την υγεία των πολιτών.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ : http://ionionfm.gr/player.php?clipid=50253&Narea=ΗΛΕΙΑ,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζώα, Κομπίνες, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed