ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ : ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ !

14 Μαΐου 2014 | By

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕ ΚΛΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !

To www.apokalypseis.com δίνει στο φώς της δημοσιότητας έγγραφα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι  ο «αμαρτωλός» δήμος της Ζαχάρως,  συνεργάζεται με την εγκληματική οργάνωση της Ηλείας που εξάρθρωσαν πρόσφατα οι δικαστικές Αρχές , συνάπτοντας προεκλογικά περίεργες συνδιαλλαγές και  χρησιμοποιώντας πλαστά στην ουσία τους συμφωνητικά…

Λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο δήμαρχος Γεώργιος Μπάμης , υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του έκπτωτου δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου , φέρεται να υπέγραψε δύο συμφωνικά έργου με τον προφυλακισμένο στις φυλακές Κορυδαλλού εγκέφαλο της εγκληματικής οργάνωσης Θεόδωρο Καράμπελα για αντιπλημμυρικά έργα και εσωτερική αγροτική οδοποιία!

Τα δύο συμφωνητικά ,προυπολογισμού 6.967,15 ευρώ και 5.553,45 ευρώ , αφορούν αντιπλημμυρικά έργα στο Χρυσοχώρι και εσωτερική αγροτική οδοποιία στο ίδιο δημοτικό διαμέρισμα αντίστοιχα και υπεγράφησαν στις 8 Μαίου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11 π.μ. στη Ζαχάρω (!) από τον δήμαρχο Γεώργιο Μπάμη και τον εργολάβο Θεόδωρο Καράμπελα .

Όμως ο τελευταίος , βρίσκεται πριν από δύο περίπου μήνες προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού και κατά συνέπεια είναι αδύνατο να μετέβη στην Ζαχάρω και να υπέγραψε τα δύο σχετικά συμφωνητικά .

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για ευθέως για προκλητική πλαστογραφία , καταγγέλλουν για ύποπτες συναλλαγές με την εγκληματική οργάνωση την δημοτική Αρχή  και καλούν τις δικαστικές Αρχές της Ηλείας να παρέμβουν άμεσα.

Την ίδια ώρα πηγές του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας , αφού εξέφρασαν την έκπληξή τους για την υπογραφή των δύο συμφωνητικών, υπογράμμισαν ότι ο φερόμενος από τις δικαστικές αρχές ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης Θεόδωρος Καράμπελας, δεν μπορεί να έχει επαγγελματική δραστηριότητα καθώς σε βάρος του εκκρεμεί δίωξη για χρήση πλαστών και εικονικών τιμολογίων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο περίπου μήνες ο εργολάβος – μεταφορέας απορριμμάτων Θεόδωρος Καράμπελας είχε κριθεί προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή και του Εισαγγελέα Ηλείας καθώς κατηγορείται μαζί με πέντε ακόμη άτομα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση .  Προφυλακιστέος είχε κριθεί και ο συνεργάτης του  Νίκος Γιαννόπουλος ενώ ο αδερφός του εργολάβου Θεόδωρος Καράμπελας είχε αφεθεί  ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης. Περιοριστικοί όροι με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία κάθε 1η και 15η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, είχαν επιβληθεί  στον γιο του Θ. Καράμπελα, Βασίλης, στον συνεργάτη του Χρήστο Γεωργακόπουλο και  στον δεύτερο γιό του  Χαράλαμπο.

Σε βάρος τους, μεταξύ άλλων, ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, καθώς σύμφωνα με την κατηγορία που τους αποδίδεται, τουλάχιστον από το 2010, συγκρότησαν και εντάχθηκαν σε δομημένη εγκληματική οργάνωση, με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση, προκειμένου να διαπράξουν εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος, με σκοπό το οικονομικό όφελος.

Μάλιστα με εισαγγελική εντολή είχε γίνει η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος τους  με σκοπό  στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω εγκλημάτων.- 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζαχάρω, Κομπίνες, Πολιτική, Πυρόπληκτοι, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed