ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ;

13 Μαΐου 2014 | By

Το www.apokalypseis.com δίνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το συμφωνητικό – ντοκουμέντο ( ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ) της πρώην ηγεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας με εργολάβο , για την συντήρηση – επισκευή των χώρων κράτησης κρατουμένων που δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προυποθέσεις ασφαλείας , όπως είχαν καταγγείλει και επίσημα τα μέλη της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.

Όπως αποκαλύπτεται από το έγγραφο ντοκουμέντο , στα συγκεκριμένα κρατητήρια το 2013  είχαν  πραγματοποιηθεί από εργολάβο εργασίες συντήρησης – επισκευής ύψους 14.850 ευρώ. Το ερώτημα που προκύπτει  μετά την πρόσφατη απόδραση των πέντε κρατουμένων είναι , τι περιελάμβαναν αυτές οι επισκευές και ποιος παρέλαβε το έργο το οποίο όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος των γεγονότων που ακολούθησαν ήταν τουλάχιστον προβληματικό.   

Θυμίζουμε ότι αστυνομικοί από την Ηλεία αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες επισκευές είχαν πραγματοποιηθεί μετά την πρώτη απόδραση τριών κρατουμένων από τα εν λόγω κρατητήρια πριν από δύο περίπου χρόνια στις 28.4.2012.

Μάλιστα τότε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας , είχε ενημερώσει εγγράφως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το πρόβλημα ασφαλείας που υπήρχε στα κρατητήρια ζητώντας να γίνουν ενέργειες για εργασίες και επισκευές.

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Δικαιοσύνη, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed