ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ !

26 Ιουλίου 2014 | By

ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ … 

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=26/07/2014&s=en-staseis&c=politikh

 Με προκλητικό τρόπο ο λαλίστατος πρώην υπουργός Πολιτισμού και Ηλείος βουλευτής της Ν.Δ., Κ. Τζαβάρας, επιχειρεί να απαξιώσει τη δημοσιογραφική έρευνα και την πρόσφατη αποκάλυψη της «Ε» για τη φωτογραφική τροπολογία της ντροπής, που επιχείρησε να περάσει ο ίδιος και ακόμη εννιά βουλευτές του κόμματός του προχθές από τη Βουλή, στο νομοσχέδιο «Φάροι, Στρατολογία και άλλες διατάξεις», η οποία ερμηνεύεται από πολιτικούς παράγοντες της Δυτικής Ελλάδας ως προσπάθεια για την παροχή προστασίας από τις επιπτώσεις του νόμου στον νεοκλεγέντα με τη στήριξη της Ν.Δ. δήμαρχο του Πύργου, Γαβρίλη Λιατσή, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, ενώ του έχουν επιβληθεί και περιοριστικοί όροι. 

Με δήλωσή του στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς» του Πύργου Ηλείας, η οποία σημειωτέον «έθαψε» την είδηση της (ν)τροπολογίας, ο Ηλείος βουλευτής, αφού επικαλείται το Σύνταγμα, τα δικαιώματα του ανθρώπου, το τεκμήριο της αθωότητας και άλλα βαρύγδουπα… χαρακτηρίζει ως «κεκράχτες», «εμπαθείς» και «λαϊκιστές» ουσιαστικά την «Ε» και το ραδιοφωνικό σταθμό Ionion fm στη Δυτική Ελλάδα που έβγαλαν την είδηση. 

Μάλιστα, παρ’ ότι η συγκεκριμένη τροπολογία απορρίφθηκε τελικά στη Βουλή προχθές από την ίδια την κυβέρνηση, καθώς δεν την ενέκρινε ούτε το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, ο κ. Τζαβάρας, πηγαίνοντας κόντρα στις προθέσεις της κυβέρνησης που υπηρετεί, δηλώνει κατηγορηματικά ότι σύντομα θα τη φέρει ξανά προς ψήφιση στη Βουλή, με προφανή σκοπό μεταξύ άλλων να δώσει τη δυνατότητα στον κομματικά ομοϊδεάτη του δήμαρχο του Πύργου να παραμείνει στη θέση του τα πέντε χρόνια της θητείας του, παρά την εμπλοκή του σε υπόθεση πλαστών και εικονικών τιμολογίων ύψους άνω των 2 εκατ. ευρώ την περίοδο 2002-2006, με βάση το πόρισμα του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας. 

Ο κ. Τζαβάρας όμως, εκτός της πρωτοφανούς επιμονής του στην ψήφιση της συγκεκριμένης φωτογραφικής (ν)τροπολογίας και με αφορμή «την πόρτα» που έφαγε από τη Βουλή, χάνοντας την ψυχραιμία του, προέβη χθες σε μια πρωτοφανή για πολιτικό πρόσωπο ρατσιστική ενέργεια, κατά του υπογράφοντος, που είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ. 

Οταν του ζητήθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό Ionion fm να βγει και να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις, απάντησε στη γραμματεία του σταθμού ότι δεν μιλάει στον υπογράφοντα!Προφανώς, κατά τον κ. Τζαβάρα, υπάρχουν οι καλοί δημοσιογράφοι που του κάνουν τα χατίρια και τον αγιοποιούν και οι κακοί, δηλαδή εκείνοι που του ασκούν κριτική και αποκαλύπτουν θέματα, όπως η περίφημη (ν)τροπολογία που πήγε να περάσει στη Βουλή.Οι λεγόμενοι «κεκράκτες» και οι «εμπαθείς»… 

Χαίρομαι ιδιαίτερα που πολιτικά πρόσωπα όπως ο κ. Τζαβάρας με κατατάσσουν σε αυτή την κατηγορία των δημοσιογράφων, απλά γιατί αυτό σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. 

Ελπίζω να τον χαίρεται και ο αρχηγός του κόμματός του Αντώνης Σαμαράς για τη ρατσιστική συμπεριφορά του απέναντι στους δημοσιογράφους και για την (ν)τροπολογία που επιμένει ακόμη να καταθέσει. 

Και μετά στην Ηλεία κάποιοι αναρωτιούνται γιατί αυτός ο υπέροχος κατά τα άλλα νομός πάει τα τελευταία χρόνια κατά διαβόλου …

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Ζώα, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed