ΕΚΔΟΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ?

18 Αυγούστου 2014 | By

ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ …ΠΑΖΑΡΙ ? 

Σάλο, ψιθύρους και ερωτηματικά έχει προκαλέσει στον Πύργο της Ηλείας,  η πληροφορία ότι η νέα δημοτική Αρχή , παρακάμπτοντας τους εκλεγμένους αιρετούς εκπροσώπους της , προτίθεται να αναθέσει την προεδρία του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου σε εκδότη-επιχειρηματία (!!!) της Ηλείας.

Θυγατρική εταιρεία του συγκεκριμένου προσώπου εμφανίζεται μάλιστα στο παρελθόν να έχει οικονομικές συναλλαγές με το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου.

Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για το ασυμβίβαστο του επιχειρηματία – εκδότη με το φημολογούμενο νέο πόστο του ενώ άλλοι μιλούν για ηθικά ζητήματα που προκύπτουν μέσα από τις σχέσεις της τοπικής εξουσίας με το εκδοτικό τοπικό κατεστημένο .

Επίσημα δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει την περίεργη τοποθέτηση,  την οποία παραδόξως επιβεβαιώνουν σχεδόν με βεβαιότητα  πρόσωπα που πρόσκεινται στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Το θέμα όπως μας πληροφορούν , έχει προκαλέσει παρασκηνιακά έντονες αντιδράσεις και στο εσωτερικό της παράταξης του κ. Λιατσή καθώς εκλεγμένα στελέχη της απορρίπτουν κατηγορηματικά τον συγκεκριμένο διορισμό.

Το www.apokalypseis.com παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα καθώς αυτό σχετίζεται με σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον ρόλο και την αποστολή του Τύπου στην Ηλεία και αν χρειαστεί θα επανέλθει με περισσότερα στοιχεία.-     

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed