ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΑ !

21 Αυγούστου 2014 | By

Το www.apokalypseis.com  φέρνει στο φως της δημοσιότητας , την πρωτοφανή απόφαση κοινωνικού αποκλεισμού  και ρατσισμού κατά των Ελλήνων Ρομά , που έλαβε πρόσφατα ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας Ηλείας , την οποία μάλιστα κοινοποίησε και γραπτώς προς τα μέλη του – επαγγελματίες της πόλης , με την μορφή ανακοίνωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας καλεί όλα τα καταστήματα της πόλης να μην εξυπηρετούν τους Ρομά σε ένδειξη σεβασμού της μνήμης του αδικοχαμένου 35χρονου Αρχιφύλακα Βασιλείου Μαρτζάκλη, πατέρα δύο παιδιών, που έχασε την ζωή του στις αρχές του περασμένου Μαίου ,  όταν διαρρήκτης Ρομά τον μαχαίρωσε στην καρδιά στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης . Το θλιβερό περιστατικό που είχε συμβεί σε κεντρικό δρόμο της Ανδραβίδας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς ο 35χρονος αστυνομικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία με σπουδαίο κοινωνικό και αθλητικό έργο.

Την απίστευτη ανακοίνωση επιβεβαίωσαν στις www.apokalypseis,com οι επαγγελματίες της πόλης αλλά και ο πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Μητρόπουλος .

« Κάτω από την πίεση πολλών επαγγελματιών της πόλης μας που θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού βγάλαμε αυτή την ανακοίνωση και την μοιράσαμε στα μαγαζιά θεωρώντας ότι έτσι τιμούμε την μνήμη του» – ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος .

Σε σχετική ερώτηση για τον ισοπεδωτικό , ρατσιστικό και άδικο χαρακτήρα της ανακοίνωσης απέναντι σε ολόκληρη την κοινότητα των Ελλήνων Τσιγγάνων ο κ. Μητρόπουλος δεν θέλησε να απαντήσει.-      

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed