ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥΛΑΚΗ ! Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΔ ! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

18 Οκτωβρίου 2014 | By

Σάλο έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας η τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚου πρώην αντινομάρχη Ηλείας Αντώνη Καράμπελα με τη μορφή συνεργαζόμενου, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Σε ανακοίνωση της η παράταξη Ανοιχτή Συμπολιτεία του δήμου Πύργου καταγγέλλει ότι  ως αυτόνομο σχήμα, δεν έλαβε ποτέ  συμμετοχή σε καμία διεργασία που είχε αυτήν την έκβαση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗhttp://apokalypseis.com/?p=5069

Την ίδια ώρα μιλώντας στο IONION FM και στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Μάκη Νοδάρου , ο Παναγιώτης Κορισιάνος μέλος της γραμματείας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας, αποκάλυψε ότι η επιλογή του κ. Καράμπελα έγινε με εντολή του κ. Πουλάκη του ΣΥΡΙΖΑ  !«Εμείς είμαστε αντίθετοι σε αυτή την επιλογή και σύντομα θα αντιδράσουμε» ανάφερε ο κ. Κορισιάνος και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πορευτεί με σημαία την διαφάνεια και τους αγώνες κατά της διαπλοκής . 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑhttp://ionionfm.gr/player.php?clipid=52292&Narea=%C7%CB%C5%C9%C1,&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed