Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

1 Ιανουαρίου 2015 | By

1-1

 

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ – ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ   

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας, οι συνεργάτες  του και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι θα πρέπει να εξηγήσουν δημόσια στους πολίτες που τους πληρώνουν τον μισθό από το υστέρημά τους , αν τελικά καλύπτουν με την προκλητική σιωπή τους , την εγκληματική οργάνωση της Ηλείας που όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα απειλεί τη ζωή επαγγελματιών  δημοσιογράφων .

Διαφορετικά , ο αστυνομικός διευθυντής κύριος Δίπλας και ο πολιτικός του προϊστάμενος θα πρέπει να εξηγήσουν σε όλους εμάς που η εγκληματική οργάνωση της Ηλείας μας φακέλωνε , μας απειλούσε και μας στοχοποιούσε, τους λόγους για τους οποίους δεν μας ενημέρωσε έγκαιρα όπως όφειλε,  προκειμένου να λάβουμε τα μέτρα μας για να προστατεύσουμε τον εαυτόν μας και τις οικογένειές μας από εκείνους που απειλούσαν άμεσα την ζωή μας μέσα και έξω από τη φυλακή .

CAM01082Γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Δίπλας και οι συνεργάτες του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας , ότι το όλο θέμα δεν είναι «της πλάκας» καθώς πρόσωπα σχετιζόμενα με εγκληματική οργάνωση παρακολουθούσαν για αρκετό καιρό ,  με σκοπό να ασκήσουν τρομοκρατία και πιέσεις, τις νύχτες,  ακόμη και τα σπίτια των δικαστικών λειτουργών που χειρίζονταν και ερευνούσαν την υπόθεση.

Γνωρίζει πολύ καλά ο κύριος Δίπλας και το επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας , ότι για το ζήτημα των απειλών μας από την εγκληματική οργάνωση έχουν γίνει δύο ερωτήσεις στη Βουλή και έχουν δημοσιοποιηθεί οι επίσημες ανακοινώσεις των δημοσιογραφικών ενώσεων ΕΣΗΕΑ και ΕΣΗΕΠΗΝ που ζητούν να προστατευτούν οι δημοσιογράφοι και τα μέλη των οικογενειών μας.

Παρόλα αυτά η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας,  δύο περίπου μήνες μετά τις αποκαλύψεις για τις σε βάρος μας απειλές , δεν μπήκε στον κόπο να μας ενημερώσει έστω τυπικά η να μας καθησυχάσει.

Θα πρέπει να καταλάβει ο κύριος Δίπλας ότι η αποστολή της υπηρεσίας που είναι προϊστάμενος δεν είναι μόνο η καταγραφή των τροχαίων παραβάσεων και επιβολή των προστίμων σε οδηγούς ΙΧ προκειμένου να προσφέρει ζεστό χρήμα στα ταμεία της δικομματικής κυβέρνησης και των δανειστών της χώρας.  

Στην αποστολή του κυρίου Δίπλα και του επιτελείου  του , περιλαμβάνεται πρωτίστως  η προστασία της ζωής των δημοσιογράφων που απειλούμαστε άμεσα από την εγκληματική οργάνωση της Ηλείας και των οικογενειών μας .

Ο κύριος  Δίπλας ως αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας , οι συνεργάτες του και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι θα είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι από εδώ και στο εξής για οτιδήποτε συμβεί σε μάς η στις οικογένειές μας καθώς με την προκλητική του αδιαφορία , δίνει την δυνατότητα σε εγκληματικά στοιχεία , που δεν δίστασαν να απειλήσουν ακόμη και την ζωή ένοπλων αστυνομικών στο παρελθόν, να απειλούν την ζωή την δική μας και των οικογενειών μας.

Είναι προφανές ότι ο κύριος Δίπλας και το επιτελείο του , παραβαίνει με προκλητικό τρόπο τα καθήκοντά του  ως αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ , καθώς δεν πράττει απολύτως τίποτα για την προστασία μας από την εγκληματική οργάνωση  και γι αυτό σύντομα θα κληθεί  να λογοδοτήσει και στη Δικαιοσύνη μετά την κατάθεση σε βάρος του,  μηνυτήριας αναφοράς .    

Tags:

Category: Αμακιγιάριστα, Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Καταστροφές, Κομπίνες, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed