ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ Χ.ΞΗΡΟΥ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

14 Ιανουαρίου 2015 | By

Antitromokratiki1

ΑΠΟΤΑΚΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ 

Την κινηματογραφική σύλληψη δύο , φερομένων από την ΕΛ.ΑΣ – ως συνεργατών του Χριστόδουλου  Ξηρού  ενός 57χρονου Ελληνα κι ενός 37χρονου Αλβανού , στο κέντρο της Καλαμάτας περιέγραψε στο www.apokalypseis.com ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ελευθερία» Καλαμάτας Γιάννης Σινάπης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: 

« Αυτοκίνητα της αντιτρομοκρατικής μπλόκαραν το αυτοκίνητο των συλληφθέντων σε φανάρι στην παραλιακή οδό στην διασταύρωση Φιλελλήνων και Κρήτης και τους συνέλαβαν . Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν θύμιζαν έντονα αστυνομική ταινία. Σύμφωνα με πληροφορίες  ένας εκ των συλληφθέντων είναι ένας  57χρονος απότακτος αστυνομικός με καταγωγή από το Γύθειο που είχε εκδιωχθεί από την υπηρεσία του  λόγο εμπλοκής του σε λαθρεμπόριο τσιγάρων πριν ένα χρόνο σε περιοχή του Κότρωνα Λακωνίας .» – ανέφερε στο www.apokalypseis.com Γιάννης Σινάπης.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος , οι δύο συλληφθέντες  οδηγήθηκαν κατευθείαν στην Αθήνα και η τοπική Αστυνομική Διεύθυνση φαίνεται ότι δεν γνώριζε τίποτα για την επιχείρηση.   

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Δικαιώματα, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed