Μουσικό CD ελπίδας και διαμαρτυρίας απο τους απολυμένους της ΕΡΤ

20 Ιανουαρίου 2015 | By

Χωρίς τίτλοΟι απολυμένοι της ΕΤΡ από την μνημονιακή κυβέρνηση και τους δανειστές συνεχίζουν τον αγώνα τους με την κυκλοφορία ενός CD την παραγωγή του οποίου επιμελήθηκε η ΕΡΑ Ζακύνθου.

« Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος και ενισχύεται με την έκδοση ενός cd, με τον τίτλο «ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ…».» – αναφέρουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ : 

Στο cd συμμετέχουν: Μουσικό Σύνολο της ελεύθερης ΕΡΤ – ERTopen, Θανάσης. Γκαιφύλλιας, Ανδρέας Μήλας – Διονύσης Γιατράς, Απόστολος Σακαλής, Νίκος Σταμούλος, Σταύρος Δημόπουλος – Χρήστος Ρενιέρης, Verbal Delirium, Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Φλώρος, Αντώνης Βάμβουκας, Γιάννης Γεωργάνος «Veandok», Λάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Θηβαίος, Δάφνη Λέμπερου.

Όπως αναφέρεται στο συνοδευτικό Δελτίο Τύπου των απολυμένων της ΕΡΤ , στις 11 Ιουνίου 2013 η τροϊκανή κυβερνητική μαφία αποφάσισε να βάλει «μαύρο» στην ΕΡΤ. Από την ημέρα εκείνη, εργαζόμενοι και κοινωνία κάνουν πράξη ένα πρωτοφανές εγχείρημα πολιτικής ανυπακοής: το μοναδικό  αυτόνομο, αυτοδιαχειριζόμενο δίκτυο δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον κόσμο.

 Για περισσότερους από 18 μήνες, πρώην εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι  εργάζονται αφιλοκερδώς  υπηρετώντας την ενημέρωση,  τον πολιτισμό και τη δημοκρατία μέσω της ΕΡΑ Αθήνας, των περιφερειακών σταθμών, της ΕΡΤ3 και του ertopen.com. Συμμετέχουν σε απεργίες και κινητοποιήσεις σωματείων και συλλόγων εργαζομένων, σε εκδηλώσεις και  παρεμβάσεις κινημάτων, ώστε να δυναμώσει η αντίσταση των πιο αγωνιστικών κομματιών της κοινωνίας.

Διάθεση: ertopen, ERT3, περιφερειακοί σταθμοί ΕΡΑ

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed