ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ !

10 Φεβρουαρίου 2015 | By

assets_LARGE_t_420_6349259_type11495

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Απεργία πείνας για το αυτονόητο δικαίωμα της αποφυλάκισης και της ελευθερίας ,  κάνουν οι 26 από τους 60 συνολικά αλλοδαπούς κρατούμενους στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών οι οποίοι ενώ έχουν εκτίσει την  ποινή τους,  παραμένουν φυλακισμένοι – φιλοξενούμενοι σε καθεστώς ομηρίας , μέχρι η Πολιτεία να σχηματίσει τον φάκελο με τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα !

«Εδώ και 6 μέρες 26 κρατούμενοι (Αφρικανικής και Αραβικής καταγωγής) από τους 60 συνολικά που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση κάνουν απεργία πείνας γιατί ενώ εδώ και 16 μήνες έχουν πάρει αποφυλακιστήριο συνεχίζουν να είναι φυλακισμένοι! Επειδή πιάστηκαν ως λαθρομετανάστες η για ‘άλλα αδικήματα δικάστηκαν και τιμωρήθηκαν με φυλάκιση και μετά απέλαση και αφού έκτισαν  την ποινή τους και πάλι δεν αφήνονται ελεύθεροι επειδή δεν έχουν ετοιμαστεί τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα…Αυτό είναι άδικο και έχουμε ενημερώσει εγγράφως τις αρμόδιες Αρχές αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν έχει λυθεί» – ανέφερε μεταξύ άλλων στο www.apokalypseis.com  ο πρόεδρος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών Κώστας Παπούλιας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ : 

Ο κ. Παπούλιας κατήγγειλε επίσης τις σοβαρότατες ελλείψεις σε προσωπικό στο Σωφρονιστικό Κατάστημα των Φυλακών Αγίου Στεφάνου Πατρών , αποκαλύπτοντας ότι καθημερινά, μόλις πέντε υπάλληλοι εποπτεύουν και φυλάνε 800 κρατούμενους !  

 

Tags:

Category: Αποκαλύψεις, Αυτοδιοίκηση, Δικαιοσύνη, Ελευθεροτυπία, Πολιτική, Ράδιο "αποκαλύψεις", Τύπος, Χωρίς κατηγορία

About the Author ()

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed